Måndag

Dagen började sådär.. Skulle ha börjat halv 10.. Men åkte inte in för ens strax efter 11. Hade en rolig lektion! Religion ;)

Efter de åkte jag och therese mot vika och sen vart de selbäck med Linnéa.. Väl där hittade vi eyecandy ;)Grymt snygg snubbe, I SELBÄCK! :D

Under kvällen har vi hunnit ut och gå runt vika, bakat pizza och Linnéa har gjort äppelpaj :) Gott Gott!


Va händer imorn? Först skolan, sen? Stallet en sväng, måste se om vi kan få på Pilla några skor. Sen ska jag hinna med och hälsa på Jenny o Erik :) Länge sen nu!

uppdatering kommer väl senare antar jag ;) As Always! 



Och här kommer uppdateringen!

Nu är de dags och sova! Fick sällskap av Linnéa i natt :) Vi följde med Therese hem efter att vi fetat klart. Skapligt läskigt och gå hela vägen från farmor och upp på backen :s

Har inte så mkt intressant och skriva ikväll! Funderar fortfarande på mitt kommande inlägg om ödet, kärlek och meningen med livet.. Måste få det bra, då de blir lite rolig läsning för mina trogna bloggläsare ;)

Ja tyckte ni va dåliga på och kommentera föregående inlägg om funderingarna jag gav er! Ryck upp er lite! De är verkligen något att fundera på!

Sweet Dreams

I can´t stop thinking of you :'(

Söndag

Tillbaka på brottsplatsen! :)

hade ställt klockan på 9 imorse, tänkte jag skulle hinna mocka innan jag åkte till venjan.. Men eftersom att jag somnade 4 så ville jag tydligen sova lite längre.

Strax efter 12 for jag till Venjan. Va ute och red med Agnes i typ 1½ timme :) Härlig Härligt! Och jag fick en kompis! Eira(?) Grymt söt häst!

Bara jag kom hem därifrån vart de en tur med Persilja, Fia o Pilla :) och nu är jag tillbaka i vika, fick nyss besök.. Eller han är kvar än så jag ska väl vara lite social :)

uppdatering senare!

I´m back!


Nu kommer uppdateringen!

Linnéa, Westman o Isak åkte nyss. Trevligt med sällskap, även om Isak va äckligt jobbig och dom andra två nötterna mest satt och va söta tsm! xD

Isak är terrorist! Skojar inte! Jag ska göra mig av med alla äggklockor i hela huset, helst alla i hela landet! Jag ska stoppa tillverkningen! Bra där Marie! :D



Grymt härlig söndag har de iaf varit! Läste nyss Agnes blogg, och de du skriver är så sant så sant! Tack Danne o Pekka för att ni finns! För hade inte ni funnits så hade jag troligtvis inte träffat Agnes, och tänk vilken katastrof de hade varit! De är läskigt hur bra vi förstår varandra! :) Jag tror verkligen på ödet, allt har en mening! (jag kommer få MVG i religion! xD)
Men ett inlägg om ödet och om meningen med livet får ni läsa om vid ett annat tillfälle för nu ska jag krama kudden och försöka drömma nått som får mig att vakna imorn och vara på topp! Stallet 06.00 as always :)<3


Ni ska få nått att fundera på, eller två saker!

1. Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig..
2. Man blir kär i vem man vill..

Fundera på dom två meningarna & Kommerntera!

Äntligen..

Yes, internet fungerar!! :D
Eftersom att jag nu mera befinner mig i Vika så har internet krånglat skapligt mkt! Hata tele2... Men nu kan jag äntligen sitta med min älskade dator i knät och göra nå annat än och spela harpan!

Kom precis hem från Leksand btw. Äntligen har jag fått lite jobb där igen, älskar verkligen det stället! Trivs så otroligt bra!

Påvägen hem satt jag och funderade.. Som vanligt! Men Olsson "blir" faktiskt 19 idag! Saknar dig vännen! Men ja.. Mycket annat snurrar oxå i huvudet. Tiden går så extremt fort, men varför gör den de? Kan inte någon stanna den? Jag orkar verkligen inte deppa längre, de suger! ******


Imorn ska jag iaf INTE va depp, för jag ska till Venjan, och inte för och hälsa på vem som helst.. Nej Nej! xD För jag ska ut och rida med Agnes! xD Då är man inge depp inte! ;)

Men orka vara vaken längre när klockan snart är halv 3? Nee, då tar jag mit aldrig upp före 12 imorn och de vore ju tragiskt! Vi får väl se hur de går med sovandet, hoppas på de bästa! :)





Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut




(Lars Winnerbeck o Melissa Horn)

Bio!

Kom nyss hem från bio.. Har sett nya Beck med Therese (:  Får mig alltid ett gott skratt med denna människa! :)


Till helgen blir de....? Jobb! Äntligen tillbaka till Leksand! Så otroligt trevliga människor på denna restaurang. och äntligen ska jag få vara för mig själv! Är så otroligt trött på och bo med min familj! Men nu, dom två närmaste veckorna får jag mig ett break! Tack!

Skolan imorn, kanske ska sova? Bra idé, problemet är att jag inte kan! Min plan med att använda envis- och vrånghet till något bra går inte så bra.. Men jag jobbar på de!




Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig...

pissdag!

Va är de för fel på mig? Jag blir så arg på mig själv.. Varför bryr jag mig? Varför tänker jag? Jag hatar och tänka, för ja tänker alltid på fel saker! De spelar ingen roll längre om jag har annat och göra.. De går verkligen inte! Tiden bara rinner iväg och de känns som om jag lever i en dröm! Just nu en riktig jävla mardröm! Jag har inte sovit på en månad, jag pratar inte, jag vill inte göra någonting! Varför kan inte jag fortsätta mitt liv? Fy fan, nätterna är som alltid värst! Jag vet ju precis vad jag vill.. varför kan jag inte se till att de blir så då? använda min envishet o vrånghet till och sluta tänka, sluta fundera och återgå till mitt liv? Kanske har jag bara levt i en dröm hela sommaren? Kanske har jag vaknat nu, vaknat upp till verkligheten? Allt har en mening, och kanske är de såhär mitt liv ska vara? Jag vet faktiskt inte! Ingenting vet jag längre! Faaaaaaan!



Jag trodde verkligen inte att denna dag kunde bli sämre! Men de kunde den visst.. Efter att jag skrivit här tidigare så åkte jag till Selbäck, alltid lika roligt och komma dit men idag va de lite illa, för när jag klev ur bilen och tittade mot en av björkarna som står på gården så började jag typ gråta.. De flög maaassssa gula, fula löv från trädet.. Vilket fick mig och faktiskt inse att sommaren är över nu.. Plus att Persilja har börjat sätta vinterpäls. Va händer med denna värld egentligen? Stanna tiden någon!!!





I can´t stop loving you! :'(

Söndag

Ännu en helg avklarad.. Varför går allt så jävla fort? Stanna tiden!

Igår vart de iaf stallet hela dagen, fixade så fiint så! Sen va jag med Linnéa o Therese till Furudal och hämtade Eva o Marie! Fylltanter :P Men gud så roliga dom va! ;)
Idag vart det oxå stallet hela dagen. De blir bara bättre och bättre! och eftersom de va så otroligt härlig väder ikväll så fick Persilja sjävlklart röra lite på sig :) Va som vanligt (a) till Vika och träffade Linnéa! (: och nu sitter jag här..

Imorn börjar väl skolan på riktigt antar jag? Usch, jag vill verkligen inte!

På torsdag flyttar jag! :D Inte så långt men just nu är allt bättre än och bo hemma! Trött på och ha folk runt mig hela tiden som tjatar..


Puss´




Det fattas en pusselbit.. och jag vet precis vart den är! :'(

Fredagsmys?

Igår va jag och Linnéa och tankade i två timmar så då hade jag inte ork och skriva bara ja kom hem ;)

Men nu så.. Ikväll vart de hockey med Linnéa, Therese o Elli :)  Inte för att jag och Therese va direkt intresserade, men vi hade då trevlig iaf! Vi har stora planer för vårt framtida liv! Om ett år ska vi nämligen flytta till Texas och bli Cowgirls! Men vi kom fram till att vi troligvis inte har så mkt pengar direkt, så vi ser till att vi kan betala flygbiljetten dit, sen bor vi i tält tills vi har hittat våra framtida män! Som vi förresten har lite krav på! Men de kommer bli toppen, eller va säger du Therese? ;) Nej, detta kommer bli toppen!

I skolan har jag oxå varit idag.. Ingen höjdare, men jag tycker faktiskt om min klass! :) Större delen iaf! Tre lektioner idag, om resurstiden räknas? Har iaf hunnit konstaterat att samhällskunskapen kommer bli ganska kul, grymt rolig lärare iaf! 
Var väl klar i skolan ca 11.30, då försvann jag ner på stan med Isak och Erik.. Sen hem, och då slockanade Marie! Vaknade typ 18.00 eller nått av att Therese ringer och vill hämta sina skor :P Sen efter de fick jag för mig och följa med på hockey..

Det var min dag! Och imorn hoppas jag verkligen på bra väder, Axi hade verkligen inte setat fel just nu!



Det var ju så bra! Jag var glad o lycklig! Varför har jag så svårt att glömma? Du kunde, varför kan inte jag? De va inte såhär de skulle bli! Jag älskar ju dig...

Onsdag..

Och idag har jag gjort..? Ja, precis! Va har jag gjort sista dagen på migg "långa" sommarlov?
Jag har Vart i stallet, ute och ridit, hälsat på farmor och efter de hälsat på storasyster, Ebba & Wilma sen har jag ju faktiskt vart på höjden och hälsat på Janne & Tommy oxå :) OCH Agnes ;)


Kvällen har vart extremt lugn. Vart film, och inte vilken film som helst! Hannah Montana The Movie xD Läääskigt bra(Y)(A)
och imorn börjar skolan.. Men innan de ska jag hinna med mkt!

07.00 Ringer klockan = Stallet :)
10.00 Ska jag klippa mig!
12.15 ska jag träffa Erik och göra han sällskap när han äter xD
13.00 ska jag va i Aulan!

Okej, de kanske inte va så mycket :P Men varför stressa? Det har jag ju lärt mig att klara mig utan i sommar :) Tack! You know who you are ;) Förmodligen vet de flesta vem som lärt mig de ;) haha!

Ärligt talat så är jag inte klar med sommaren än! Den har försvunnit på tok för fort, precis som mycket annat! Snälla, kan ingen lära mig hur man spolar tillbaka tiden? Jag ångrar inget jag gjort! Men det är så mycket jag skulle vilja uppleva igen. Ge mig tillbaka Juni!



Dags och sova? Tror nästan de :) Sweet Dreams Everybody!





I´ll Go On Loving You :'(





Uppdatering

Nu har jag nyfärgat hår.. och öron! Sombi är duktig på att både färga hår, öron, kinder och hals! :P Så nu kan jag iaf dö i lugn om jag nu skulle vara smittad av svininfluensan xD

Jag måste verkligen skaffa mig en kamera!!!!

Idag när jag var hos Sombi så har jag tvingat henne och lyssna på grymt bra musik.. Grejen va ju att hon tröttnade med tanke på att jag bara spelade en och samma låt :P Jag har nämligen kommit fram till att Alan Jackson är bäst! Totalt överlägsen! Erik, du som lyssnar på bra musik! Varför har du inte spelat Alan för mig förut? Mupp! Tur att någon spelade för mig! Alan Jackson - Remember When, och nu när jag lyssnat mer på den så minns jag mer än vad jag egentligen vill..


Mycket bloggande om sommar överallt nu.. Även hos mig, så jag fortsätter!

Sommaren 2009 kommer jag aldrig att glömma! Det har hänt så otroligt mycket.  Jag (och många fler) har förlorat en väldigt nära vän, vilket innebar att jag fick gå på min första begravning och de hade jag då klarat mig utan! Jag har träffat massa nya människor o fått nya vänner. Jag har varit glad och ledsen, sett nya platser och vart ute på otroligt roliga "äventyr". Men det bästa av allt! Jag har fått känna hur de verkligen känns att vara kär, på riktigt. Även om det kanske inte slutade perfekt. Men glad och lycklig har jag varit :)  Fast nu är nog sommaren över, Tyvärr! 
Vintern däremot behöver inte komma riktigt än. först vill jag ha en härlig höst, med förhoppningsvis bra väder!
Tack ännu en gång alla underbara människor för denna sommar!

Nu ska jag fortsätta lyssna på Alan Jackson en stund och sen krypa ner under täcket och kramas med kudden!



Everything I love is killing me
Cigarettes, Jack Daniels and caffeine
And that's the way you're turning out to be
Everything I love, gonna have to give up
'Cause everything I love is killing me



Puss´



Bjuder även på denna bild ;)

Regn...

De öser ner ute.. Skitväder! Mina sista och enda sommarlovsdagar! På torsdag börjar skolan igen, och jag vill verkligen inte..
Nu sitter jag hos Sombi och hon har precis kommit på att hon har svininfluensan.. :O INTE BRA!!! Jag klommer säkert också dö på cupen! Men innan vi dör så ska hon få färga mitt hår.. Född snygg då kan jag ju inte dö med ofärgat hår ;) Haha


Jaha, så mycket mer har jag väl inte och skriva för tillfället. Men jag lär nog återkomma inom kort! (:

Puss'

Fundersam..

För de första vill jag bara säga att jag har haft en helt fantastisk dag ;) Fyra timmars ridtur med Agnes xD <3

Nu så.. Jag har börjat fundera, ganska mycket! Läste Sombis blogg här om dagen, hon satt och funderade på att typ en tredjedel av hennes msn kontakter hette  något med typ :R.I.P, vila i frid osv osv.. Och jag har kommit fram till att de stämmer! Den här sommaren har faktiskt inte varit speciellt bra. Eller halva min sommar har varit helt underbar, men de visade sig ju gå åt skogen med den lyckan oxå. De är helt sjukt.. Antingen så är de någon som dör, eller så blir alla singlar.
Jag satt och räknade lite på hur många som hade fått sitt hjärta krossat dom senaste tre veckorna, som jag vet om.. och vet ni va jag kom fram till? Jag kom fram till att 7 stycken har under de sensate tre veckorna blivit singlar.. Är inte de oxå ganska sjukt. Alla dör samtidigt och alla blir singlar samtidigt! Vart är denna värld påväg? Nej, usch! 

Samtidigt så vill jag inte säga att hela sommaren har vart värdelös heller, för de har den verkligen inte varit! Den har varit en av dom bästa men oxå väldigt jobbig.  Jag kan iaf inte göra annat än och tacka alla underbara människor för den fantastiska tiden i sommar :)



Bjuder på bilden! Midsommar i Axi ;)

puss´





Torsdag

Jobbet sööööööög! och jag tycker inte om högsta chefen... >_<  Plus att min blivande man höll på att dränka mig! Usch på dig!

Kom hem från TLD runt 18.00 (: Då vart de stallet och en lååång ridtur med Linnéa, vilket va väääldigt länge sen och grymt roligt :P Mitt humör är för stunden på topp och jag älskar mig häst över allt annat!

På tal om Persilja.. eller hästar över huvudtaget. De är en otroligt grym känsla och veta att man kan lyckas så bra med en häst.. När jag fick henne kunde hon ingenting. Nu är hon nästan bäst (; På tre år har vi kört in henne, jag har ridit in henne och jag håller på att utbilda henne lite smått på egen hand. (observera att hon endast är nyss fyllda 4 år). Hon är i stort sätt inte rädd för nånting, hon badar och man kan ha med henne överallt! Ganska Grymt om jag får säga de själv! *stolt*


Nog pratat om hästar (: Egentligen va de ju meningen att Agnes skulle ut och skena med mig idag, fast så bidde de inte =/ Däremot kommer hon på Måndag istället (: Wihooo! xD

Imorn är de tomtepartaj och avslutning, och jag firar att min 5:e säsong på Tomteland är över! Yes, överlevde ännu en säsong! :D Sen på lördag blir de ännu mera partaj, men innan de blir de Rättvik med Vicky!




Puss´



Loved you yesterday
Love you still
Always have, Always will

 

Onsdag och ännu en gång tidsfördriv..

HUR BORTSKÄMD ÄR DU?
[x] egen boxer
[x] egen dvd
[x] egen video
[x] egen dator
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[ ] ipod
[x] eget rum
summa: 8

[x] säng större än vanligt
[ ] studsmatta
[ ] pool
[ ] basketkorg
[x] hockeyspel
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[x] bor i hus
[x] två bilar i familjen

Summa: 5

[ ] Nintendo Wii
[ ] X-box 360
[ ] PlayStation
[ ] PlayStation 2
[ ] PlayStation 3
[ ] Nintendo DS
[ ] Gameboy Anvance
[ ] GuitarHero
[ ] Singstar
[x] Moped
[ ] Cross 
[ ] Fyrhj
uling
summa: 1

[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[x] Syster  

[x
]Farmor
[x) Farfar
[x] Mormor
[x] Morfar
summa: 8

[ ] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[ ] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[ ] varit i Storbritannien
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[ ] varit i Italien
[x] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i Göteborg
[x] varit i Malmö
summa: 6
[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana

summa: 9

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[x] du har sovit under bar himmel
[x] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] du har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02:00

summa: 9

[x] har något eget husdjur.
[ ] ditt rum är stort
[x] du får nästan alltid pengar när du ber om det.
[x] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[x] din mobil har Mp3

Summa: 5

[x] ni har hemma fler än 10 kanaler 
[x] plattång
[x] laptop 
[x] gitarr
[ ] elgitarr
[x] piano (Keyboard)
[ ] trummor
[ ] flöjt
[x] stereo
[ ] surroundljud
[ ] Locktång
summa: 6

[x] du har mer än 100 på msn
[ ] du har mer än 200 på msn
[ ] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[x] på bdb har du mer än 50 vänner
[ ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[x] ska snart på en konsert (Pink i November)
[ ] du ska snart utomlands.
[ ] du har allt man kan önska sig 
summa: 5

Totalt: 62
0-10 : Har ni ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer

30-50: Du är normal!   
50-71: Sluta tjata om saker, du har ju massor.
71-90: Överklass, snobb

Tisdag

Allt började så bra.. och nu går de bara utför! F**********N! Hur kunde jag vara så extremt dum? Jag gick på samma skit IGEN! Jag orkar inte gräva ner mig mer.. De tar för hårt på krafterna! Snälla, gör mig glad!


Jobbet va förvånansvärt roligt idag.. Och jag ska gifta mig snart! Nisse Napp (Johnny) har friat :D Grymt rolig scen för er som inte såg! (stackars mamman som skulle handla kaffe) Han gick tillochmed ner på knä och sen fick ja en ring! :P
Sen fick ja ett kärleksbrev oxå, eller va man nu ska kalla det?!

<3<3<3
Möt mig i tomtens säng om 10 min

ps Älskar dig /Nisse Napp



Sen åkte Mattiaz med mig hem (: Då kom jag med den briljanta idén att vi skulle ut och rida:P Och eftersom Mattiaz ä en av dom coolaste personen jag känner så följde han självklart med xD och han va jätte duktig :P



och en till..



Tack för en bra dag på jobbet! :) Ni är bäst!

Måndag

Jobb hela dagen.. Trodde jag skulle få vara med Therese i cafét, men inget blir som man tänkt sig i denna värld.. Istället vart de gotteboden! Totaltråkig dag med andra ord!

Ikväll va de avslutningsfest med grönklitt.. Men eftersom att jag och Therese är så extremt mkt bättre än alla där så tog vi en ridtur i Vika istället! :) Den började otroligt bra, med kvällssol, värme och hästarna sötte sig otroligt bra (eller Rulle xD). Vi va bort till södra Vika och badade, haha! Synd att vi inte hade någon kameraman med oss, eller va säger du Therese? ;) Men kul vare! :D När vi väl hade kommit upp ur vattnet, fått på oss kläder och sadlat igen så bagav vi oss hem. Halvvags hos T började vi mitt i vårt otroligt viktiga samtal funder varför de va så mörk, två rekunder senare började de ösregna :O och de va inte lite de regna heller! När vi hade ca 300 meter kvar till stallet åt T så kom de världens blixt och 2 sekunder senare smällde de som f*n precis ovanför oss, vilket skrämde hästarna skapligt! Sen fick mamma komma och hämta mig och Persilja med transporten, för inte vågade då ja rida hela vägen hem iaf..  Bättre planering nästa gång Therese :P


Imorn blir de mer jobb, och då ska ja va på skitstället själv! Spräng Tomteland!!! Usch! Men imorn kväll händer vad? Ingen aning.. Men till helgen blir de fest! :D






I miss you like crazy! :'(

Söndag

Han inte skriva så mkt igår..

Började med stallet halva dagen. Under eftermiddagen vart de en låång ridtur (: Alltid lika underbart!


Ikvällen tillbringade jag i Älvdalen tillsammans med Isak & Caroline :) Förutom dom två så sög de verklingen. Äldalen förblir en liten håla! Jag fick iaf dansa till Scotts :) Även om de troligtvis hade gått bättre med lite alkohol, eller va säker du Isak? ;) Strax före 01.00 va vi totaltrött på stället och begav oss mot Mora och Donken.. Då hade vi även hittat Elli :) Men efter donken så va de ingen som orkade nånting annat än sova och stackars Elli som skulle jobba kom hem efter 02.00. Hoppas de gick bra på TLD iaf söt?:)

Tyvärr har jag inga bilder från igår.. Måste investera i en kamera!

Nästa helg är redan nu smått planerad och den kommer bli kung! Venjan hade vart kul, men för att göra så många som möjligt glada så skippar jag de, men hoppas ni som ska dit får roligt för de ska jag ha! :)

Idag har jag förresten betällt biljetter till Pink oxå! :) 10 November, jag och Caroline på Globen! Kommer bli BÄST! <3



 I really miss you! :'(

Fredag

Idag har jag jobbar precis hela dagen.. Försov mig lite imorse, men ja vart bara 5 min sen! Va på Tomteland från 09.30 till 16.30 sen va de previs så ja hann hem, duscha o klä mig. 18.00 började jag jobba på Hotellet, vart kvar där till 22.05 så helt okej kvällsjobb, plus att de va skapligt lugnt.. Förutom 10 Tyskar som varken kunde svenska eller engelska och skulle klaga, gnälla och bråka.. Usch för turister!

Imorn är jag ledig och då blir de total stalldag! Mkt renovering på G och de blir såå fint! Imornkväll däremot ska jag köra till Älvdalen =)  Känns bäst så med tanke på att de troligtvis blir jobb på TLD på söndag. Halina som ansvarsperson, vem tackar nej till jobb då? Not mee! ;)

Btw, attbropå tomteland. Jag träffade en jätte trevlig gubbe från Jale idag. Stog och pratade med han en stund och vi kom ungeför fram till att han hade två söner, en på 17 och en på 21. Sen av ren nyfikenhet så frågade jag om den äldsta va snygg och gissa vad?! 5 min senare kom Glenn in med en lapp. Där stod namn och telefon nummer till snubbens son. Så sa Glenn: " ring och fråga om han är snygg" Haha! Ibland har man kul, även på TLD! Helen frågade om vi hade bordell i cafét. Eftersom Caroline fick en lapp igår! xD

Observerka att SEXlappen är Carolines! ;)



Detta är då min lapp..


Jag har även en hälsning till Therese som dom närmaste 6 månaderna befinner sig i Barcilien.. Bilden får tala för sig själv! xD





You say you really know me
You’re not afraid to show me
What is in your eyes
So tell me ’bout the rumors
Are they only rumors?
Are they only lies?

Falling out of a perfect dream
Coming out of the blue

Is it true? Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you? Was it you?
Did you tell me
You would never leave me this way?

If you really knew me
You couldn’t do this to me
You would be my friend
If one of us is lying
There’s no use in trying
No need to pretend

Falling out of a perfect dream
Coming out of the blue

Is it true? Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you? Was it you?
Did you tell me
You would never leave me this way?

Is it true? Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you? Was it you?
Did you tell me
You would never leave me this way?

Is it real? Did I dream it?
Will I wake from this pain?
Is it true? Is it true?
Is it over?
Baby, did I throw it away?
Ooh… is it true?



Älskar verkligen den här låten!





I dream of you every night! You are on my mine all the time! Why? Why did it end so soon? When will you understand that I really love you! I hate to sleep alone, I hate to be with out you! Please honey, come back! A real love story never end, and you know that! :'(

6 Augusti..

Ännu en dag på Tomteland avklarad, även idag vart de Rudolf..  Jag vill jobba med Caroline!!! Men de passar tydligen inte..

Morgondagen är fullspeckad.. Först jobb med Sofie i cafét på TLD, slutar där 17.30 sen fort som satan in till Mora och jobb på Parken från 18.00 till 23.00. Älvdalen på lördag? Yes! Men för en gång skull då kör jag!

Ikväll vart de en lång ridtur i kvällsol med min underbara Pärila! Älskar verkligen den hästen, hon får mig alltid glad och de strålar energi om henne!









Why? Everything was so damn good! I was so happy with you..

Onsdag natt..

Klockan är halv tre och jag har precis kommit hem.. Klockan ringer 07.00 och 10.00 blir de jobb!

Ikväll/natt vart de fiske med Sombi, Isak o Julle.. Vilket började med att vi hamnade hos Julle och skulle leta mask, sen for vi iväg mot älvdalen och hamnade mitt ute i ingenstans med massa läskig skog! Usch! Isak fick självklart fixa mask åt oss alla tre! Men efter att vi hade stått där i säkert 15 - 20 minuter och inget napp även fast de vakade så fick Isak ta av sig byxorna och kolla hur djupt de var.. De visade sig vara ungefär en decimeter!! xD Så då begav vi oss därifrån och om vi hade följt mina råd så hade vi åkt till Vika. Men icke! Vi åkte istället till nån tjärn i Våmhus.. Men på vägen dit kom Sombi på att hon hade glömt sin väska på ödestället i skogen, så de va bara och vända om. Väl framme i Våmhus skogen så va masken slut och de vart räkor som bete istället, men lika värdelöst va ju de! Inte ett enda napp! Nej, tacka vet jag Axi (: Men roligt hade vi ett tag iaf! :)







Nu, när klockan är efter 12 har jag börjat fundera igen.. De är den 6 Augusti och jag vill inte! Hur kan man ha så svårt att glömma och gå vidare? Vad skulle ja gjort utan musiken, vännerna o hästarna?

Dags och sova, eller försöka! Men jag ska försöka skriva av mig lite mer imorn..

Puss´

Tisdag

Ännu en dag på Tomteland, idag tillsammans med Elli (:  Efter de vart de thai hemma och sen har ja legat framför tv:n.
Har inte hänt på mkt, alltså har jag inte speciellt mkt och skriva! Älvdalen i helgen?









Vart tog viljan, orken, lyckan och energin vägen?
Ge mig tillbaka livet för 1½ månad sen!
Jag vill vara glad o lycklig igen!


Tidsfördriv..

Du heter: Marie
Smeknamn: Den enda som kallar mig nå annat än Marie är Sombi och hon kallar mig Bumbi xD
Låt som när du är ledsen sörjer till? För kärlekens skull -  Ted Gärdestad
Vem behöver du mest just nu: You Know
Vad tror folk om dig? Hur ska ja kunna veta de?
Vad får du oftast komplimanger för? Gömmer mig hemma så ja får nästan aldrig några
Vad säger du för att imponera på någon? Det beror på..
Hur imponerar man på dig? De beor väl oxå på?
Brukar du skratta för dig själv? Jo du..

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Ja jag vet :) å jag är fortfarande kär i min **** :( "
Var bor du? På samma ställa som alltid

Trivs du där: Nix
Äger du några converse:  Nix
Sprit, cider, vin eller öl: cider
Brukar du bli för full: Händer väl :P

Är du allergisk i mot något: Nope
Har du haft sex idag: Nix
Nästa mål i ditt liv: Bli Lycklig igen
Hur svarar du i mobilen: Ja?

Vem ringde du senast? Pappa
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Gemini har förstört din sulkett..
Antal timmar sömn inatt: 5
Sov du ensam: Jo..
Brukar du komma i tid: Oftast
När mår du bra: När jag är lycklig

När blev du fotad senast: Idag
Hur känner du dig nu: Tom
Vanligaste färg på dina kläder: Svart eller vitt
Vad tycker du om fötter: Fötter är väl fötter..
Vad saknar du: Gissa..
Hade du en bra kväll igår: Yes
Favorit dryck på morgonen: Juice
Rakar du benen: Eh? Ja?
När brukar du oftast gå och lägga dig: tolv, ett 
Är du blyg? Oftast inte..
Sysslar du med någon idrott: Ridning
Vill du hellre ha mail än brev: Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ibland

Har du spytt offentligt: Jo
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Försöka förstå hur dom tänker!
Är du nöjd med ditt liv: Just nu.. Nej
Är du bortskämd: Ja, de är ja

Vad gör du i morgon: Jobbar
Vad är det värsta du vet? Falskhet
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? För mkt

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Ingen aning
Vad längtar du till? Efter studenten
Har du bra vänner och äkta vänskap? Yes

Vad använder du för shampoo? Fruktis
Vad är det finaste du fått? Kärlek
En speciell dag du minns: De finns några få

Hur gammal är du: 18
Tycker du om någon just nu: Mm

Om fem månader: Är allt förhoppningsvis bättre än nu..
Du samlar på: Skräp
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen
Gillar du golf: Neeej
Vilken tid gick du upp idag: 07.00
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: Ja
Är det okej att gråta: Ja!
När grät du senast: Igår
Vad skulle du göra om du vann en miljon:  Flytta

Bär du glasögon eller linser: Nix
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nope
När går du upp ur sängen en helgmorgon: 9-10
Har du piercing: Naveln
Vill du gifta dig: Ja
Vill du ha barn: Ja
Solar du ofta: Nix
Är du bra på att laga mat: Nope
Är du flygrädd: Ibland
Hur vig är du: Som ett kylskåp
Är du musikalisk? Nix
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller Juice
Vilken är din favoritglass: Regnbåge
Tror du på ett liv efter döden: Kanske

Tycker du om sushi: Nej fy fan!
Vad äter du helst när du ser på film: Godis
Bor dina föräldrar tillsammans: Yes

Har du tandläkarskräck: Jaaa
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Både och 
Vilken ögonfärg har du: Blå/grön
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Mm
Biter du på naglarna: Ibland
Hur ofta tränar/motionerar du: Aldrig
Senaste låt du hörde: Use your love -  Katy Perry

Måndag..

Uppdatering Måndag..

Nu har jag bockat av lite grejor från listan.. Men fy va mkt grejor de är kvar! Imorn, ännu mera jobb! 




Hemma igen efter en hel dag med jobb.. Lite folk och extremt tråkigt! Men imorn är Elli tillbaka ;)

Nu ska jag rota igenom massa hästsaker och se va som ska vara kvar och vad som ska säljas! De finns verkligen hur mkt som helst!

Återkommer med uppdatering!


Puss´

Sömnlös...

1. Hur gammal är du om fem år?
23

2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
Isak o Jonsson

3. Hur lång är du?
1.62

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Måste vart Johan Falk på bio med Therese?

5. Vem ringde du senast?
Linnéa

6. Vem ringde dig senast?
Robin

7. hur löd ditt senaste sms och till vem?
Ja i sängen ;o från Isak

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Beror på vem det är ..

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta

10. När såg du senast din mamma?
30 min sen?

11. Vilken ögonfärg har du?
Blå / Grön

12. När vaknade du idag?
Typ halv 1

13. Vilken är din favoritjulsång?
Hatar alla

14. Vilken är din favorit plats?
Sängen ?

15. Vilken plats föredrar du minst?
?

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Ja, inte är jag då kvar här iaf..

17. Vad skrämde dig om natten som barn ?
Tomten


18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
När Isak skulle bada!

19. Hur stor är din säng?
160

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan

22. Hur många kuddar har du i sängen?
7

23. Hur många landskap har du bott i?
1

24. Vilka städer har du bott i?
Mora .. 

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota

26. Är du social?
Oftast?

27. Vilken är din favoritglass?
Regnbåge

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Jordgubbs cheesecake

29. Tycker du om kinamat?
Jaa

Tycker du om kaffe?
Ja

31. Vad dricker du till frukost?
Juice

32. Sover du på någon särskild sida?
Nej

33. Kan du spela poker?
nix

34. Tycker du om att Mysa/Kela?
Ohoooja (=

35. Är du beroendemänniska?
Ja

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Yes


37. Vill du ha barn?
Jaa

38. Kan du några andra språk än svenska?
Knagglig engelska?

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nix


40. Föredrar du havet eller en pool?
Bror på

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Olika ..

42. Äger du dyrbara smycken?
Ja

43. Vilket är ditt favorit program på tv?
Tittar typ aldrig på tv

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Alla är roliga på sitt sätt


46. sover du med gosedjur?
Nej


47. Vad har du för ringsignal?
Katy Perry -  Use your love

48. Har du kvar klädesplagg från du var liten?
Ja

49. Flirtar du mycket?
Nej ..

50. Kan du byta olja på bilen?
Nix :P

51. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Neej

52. Vilken var den senaste boken du läste?
Jag läser aldrig böcker

53. Läser du dagstidningen?
Ja

54. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nix

55. Dansar du i bilen?
Bilen ?!

56. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Rix Fm

57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
kladd

58. När var du i kyrkan senast?
Fredags? Eller ja..

60. Vem var/är din favoritlärare på högstadiet?
AnnaCarin

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Två nätter tror jag :P

62. Vem var det som senast gjorde/sa något extra speciellt för dig?
..

Söndag kväll

Ännu en uppdatering för dagen..

Grymt rolig kväll! Isak Bogg, vart har du varit i hela mitt liv.. Haha, fjortis!

De vart iaf vika ikväll. Eller ja, först vika sen mora, efter de en sväng runt Sollerön/Gesunda och efter de mora och sen vika igen :P Isak skulle bada, men större badkruka får man ju nästan leta efter.. xD Men självklart styrde jag upp alltihopa och for under vattnet först! Och nu är jag hemma igen..

Imorn blir de jobb och sen har jag massa saker och göra! Mamma är bitter, pappa har blivit ganska snäll men tjata är dom fortfarande bra på.. Konstigt att man inte vill vara hemma?!


Jag vill ha tillbaka min energi.. Jag vill orka göra nånting! och de är för sent att säga "Please Don´t leave me".. Mitt hjärta skriker "Please come back" .. Jag saknar dig!

Puss´

Kass kamera.. Men vikas största badkruka fick vi med iaf xD

Tears of Memories

Vart en tur till Vika med Persilja och väl i Vika hittade jag Isak (: 
Men nu är jag hemma igen.. och ska inom kort iväg till stallet igen. Men efter de ska jag bada! Känns som att de kommer vara skapligt kallt med de är smällar man får ta!

Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag blivit en funderare.. Det känns bra, ibland. De beror liksom lite på vad som händer i livet. Och just denna vecka har varit den värsta i mitt liv!




Jag vill inte klaga och gnälla, jag vill inte tjata och känna mig ivägen! Men jag vill inte somna en natt till utan dig! Jag vill vara med dig.. Jag älskar ju dig! :'(


Puss´

Helg

Ja, va har hänt under helgen? Som en sammanfattning kan man väl säga.. Sprit!
Pappa kallade mig för alkis när ja kom upp imorse, känns som att de är dags och rycka upp sig. Men ja har ingen energi kvar till och göra de än.

Jag vill bara sätta mig ner någonstans där de är tyst och bara sitta. Jag vill inte prata, ingenting! Nånting har hänt med mig under denna sommaren.. Säkert med många andra oxå, men jag k'nner inte igen mig själv.. Jag är hellre tyst än och prata, jag är hellre ensam än med massa andra, jag gör hellre ingenting än och springer runt överallt. De känns både bra och dåligt.. Men stressen är borta, och jag vet ju vem som har fått mig att bli av med den..

De finns några få människor som jag kan prata med hur länge som helst.. Jag tror ni är ganska säkra på vilka ni är så jag nämner inga namn.. Men de känns verkligen bra efteråt!

Återkommer med en uppdatering.. Mitt nattliga sällskap vill hem!

Puss´



RSS 2.0