31 Januari

De va dålit!!!
Ja, om de va! Nu har de än en gång gått massa dagar sen jag skrev sist. Men, bättre sent än aldrig ;)

Egentligen har de väl inte hänt så mkt. Vart kvällsjobb i skolan i Torsdags, sov i princip hela fredagen efter jag slutat jobbade i lördags och idag vart de dans! :) Har ju inte varit med på två veckor nu, tyvärr! Tycker det är riktigt roligt, vägen om det för tillfället inte ser speciellt proffsigt ut :P Men alla är vi nybörjade i början!
Tyckte dock att det gick över förväntan idag, vilket dock beror på vem man dansar med. För det är verkligen otroligt roligt att dansa med någon som verkligen kan! :)

Ja, förutom detta? Jobbade som sagt i lördags. Kände mig till en början som en yr höna. Märks att jag inte varit där på länge.. Men det löser sig :) Börjar fundera lite över sommaren, har lite beslutsångest faktiskt. Mora eller Leksand?
Känner att det skulle vara grymt kul att vara i Leksand, med tanke på hur otroligt bra jag trivs där. Men Mora är bra de oxå, plus att jag slipper resan. Vi får väl se, de är några månader dit än :)

Imorn börjar jag sent, eller ja, 09.30 med idrott. Innan det ska jag till stallet och göra allt klart, för på eftermiddagen kommer Li och ska massera tre av monstren. Denna gång blir de Pilla som får sig en genomgång, vilket hon kan behöva med tanke på hennes nacke!
och att bro på idrott, träningen. Hur går det med den? Är lite besviken på mig själv. Har inte åkt skidor på flera dagar. Måste verkligen ta tag i det, nu när mitt skavsår är borta! (Y)



I think I found something interesting


Puss´

26 Januari

Igår var jag på 1-års kalas hos mina favorit troll! :) Kolla in syrrans blogg, där finns de massa fina bilder: http://paridamer.blogspot.com/

Idag skulle jag ha varit till skolan, men efter jag varit till stallet så kände jag att det inte va min dag! Däför vart jag istället hemma..  Har ändå fått lite gjort, bla har jag gjort klart projektplanen, städat, tvättat och nu snart ska jag till stallet. Ska ut med Gemini idag ocå t'nkte jag, mamma rider Maya, Therese Persilja & Fia Pilla. De är så otroligt roligt när alla får komma ut samtidigt :) Så verkligen tjejer, STORT Tack för att ni vill följa med! <3

Imorn måste jag verkligen till skolan, även om jag bara har lektioner halva dagen. Men jag blir kvar i skolan iaf som de ser ut nu. Har ganska mycket att pyssla med som jag ligger efter i. Hoppas jag kommer igång riktigt med projektet!

Annars har jag fått klart med praktikplats nu. Blir Åre och Copperhill fyra veckor i vår. Ganska Nice va ;)
Sen har jag börjat funder på vad jag ska göra efter skolan. Funderar faktiskt ganska starkt på att dra till Los Angeles i höst och jobba. Låter väl inte heller helt fel va? ;)

NU, Kaffe!

Puss´




24 Januari

Jahaja, nu har de väl gått några dagar igen då..

Men, så mycket har faktiskt inte hänt. Har börjat mitt nya liv, vilket innebär att jag har börjat träna!
Och för alla er som nu antingen ramlat av stolen eller sitter och gapar så lovar jag er, detta är inget skämt!
Jag har börjat en ny fas i livet och jag älskar det. Även om jag just nu mest känner mig trött och sliten. Kanske inte så konstigt efter 2,6 mil på skidor för en totalt otränad kropp?! Men det ska bli bättre, tro mig! :)

I övrigt har jag inte hunnit med så mkt. Var till Venjan med bästaste Elli i Lördags och träffade bästaste Agnes :) Vart lite skridskor och sen raggarrunda runt byn. Trevligt Trevligt!

Idag var jag först upp till Selbäck och red Gemini, love it!! alla pollarna fick komma ut samtidigt idag. Fia och Therese kom och tog ut ponnyerna. Stort Tack för det! :) Sen till Vika och ut för att åka skidor. Efter det var det meningen att det skulle bli dans i Färnäs.. Men för min del vart de bara lyssna och titta, eftersom min högra häl just nu består av ett stort sår efter pjäcksorna. Nu senare har jag inte gjort så mkt. Var och tog in hästarna bara men sen har det bara blivit lugnt. Kanske är det jag behöver?

Imorn ska jag åka skidor igen, då på idrotten i skolan. Slutar 13.00 och då ska jag på 1-års kalas hos mina favoritbarn! Tänk, det har redan gått ett år.. Helt otroligt!

Puss´

19 Januari

Nu har jag nog varit dålig några dagar med uppdatering..

Kan ju börja med lördagen, då jag fyllde år och vart bortrövad av mina favoriter ;) Hamnade till slut i Axi, där de vart skoteråkning o korvgrillning :) Senare kom de massa folk hem o käka tårta.. och strax efter kl 18.00 kom favoriterna tillbaka, då de va deras tur att få lite tårta. Efter det vart de Fia med hutt, bastu och massa skoj :D Bara för att jag har världens bästa vänner! <3 Sen kom vi på att vi skulle till Rullbo, där vart de skoteråkning, soppatorsk osv.. xD

I söndags var de dock lite segt.. Skulle ha vart och dansat, men huvudet kände inte riktigt för att snurra då :P Därför vart de donken med Therese o Elli istället (:

Måndag var väl undefär lika seg som vanligt, däremot fick jag glädjas åt mitt nya schema. Slutar numera 13.00 på måndagar ;)  Efter det kom Linnéa och hämtade mig o skjutsade mig till Farmor o Farfar, där jag hämtade bilen. Sen plockade jag upp Fia o efter de vart de stallet :)

Imorse var jag faktiskt uppe tidigt. Redan 05.20 va jag uppe och åkte till stallet, hann tillomed mocka ;) Sen va jag till skolan..Även om jag tröttnade o gav upp ca 12.00. Då for jag till storasyster o mina favorit bäbisar istället! Efter de har jag o Linnéa käkat pizza o nu sitter jag här.. På Hindriksheden och fördriver tiden! Om ett tag ska jag till stallet och mysa lite med mina monster sen hem och sova! :)

Puss´

14 Januari

Jajamensan! Idag är det alltså den 14 Januari, vilket just idag innebär Torsdag.
Började med att jag va otroligt trött imorse och därför beslöt mig för att sova halva dagen istället för att gå till skolan somd et egentligen var tänkt.. Dock antar jag att jag inte missade så mkt, eftersom att vi vanligtvis inte gör något speciellt på torsdagar.

Runt 14 kom Linnéa förbi och livade upp mig lite, då vart de en svväng runt mora och sen vidare till vika för en fika hos Ida o Rune :) Efter det for vi vidare till Mora, lämna Elli på ryssa och sen for jag till stallet. Äntligen fick jag ut och rida, även om jag än en gång var nära att förfrysa mina stackars fötter! o_O Efter stallet bar det av hemåt, vänta på Elli, sen in till moster och efter de åkte jag och Elli på nykter turné ;) Senare vart de en raggarrunda runt byn och lite övningskörning på de! :P

Imorn måste jag verkligen till skolan, slutar 12. Sen ska jag ut och rida och senare på kvällen blir de kvällåkning i Gesunda med massa folk :)



I övrigt längar jag mer än någonsin till sommaren! <3

puss´

13 Januari

Usch, nu har börjar jag få dåligt samvete! Jag har varit totalt värdelös på att uppdatera den senaste veckan! o_O

Har ganska mycket att berätta, tro vart jag sa börja?

Fredag

Ja, egentligen hände de väl inte.. Dagen rullde på och fram emot kvällen dök Markus upp efter sina 40 mil i bil :) Men han hann väl i princip bara komma innanför dörren innan de bar iväg till stallet om jag inte minns helt fel, lite senare vart de en nykter trip till BP för en drink. Men de va totalt tvärdött, förutom de få fyllon som strosade runt där inne. Efter det vart de en sväng förbi Örjastäppan och krama lite på Sombi som alltså fyllde 19 i torsdags :) <3

Lördag

Lördagen började som en mardröm! :'( och de känns inte dirkt som att iaf jag har förstått detta än!
Linnéas älskling, Systrarna P:s stora fartdåre, MonterTrollet Primör har nu flugit vidare! Listan kan göras lång på alla galna saker den ponnyn har gjort! Men tillslut ger även de största kämparna upp, för de var precis de han var. En grym kämpe! En kämpe vi alltid kommer minnas! <3
Jag kommer iaf alltid att tända ett ljus!
R.I.P.




På kvällen vart det iaf en biltur, kaffe på donken och massa prat! och som vanligt, lite för sent, sängen!

Söndag

Ja, söndagen började väl lite halvsegt.. Även om jag faktiskt var upp före Markus :P
Klockan 16.00 började buggkursen i Färnäs o de känns super! Tycker de är grymt roligt, även om vi inte har kommit så långt =)
Efter dansen vart de bio, Göta Kanal 3 med Linnéa, Markus, Therese, Elli o Timmy :)

Måndag

Markus åkte tillbaka till Åre och jag for till skolan.. *suck*
Men det rullade väl på, som vanligt!

Tisdag

Rullade på som alla andra dagar.. Vart en sväng i skolan, vilket jag är allt för ointresserad för att nämna någonting om! Senare vart det sjävklart stallet o mys med mina monster systrar, som oxå förgyller mina dagar! =) Även om jag just nu, pga denna j*vla kyla som aldig tycks ge sig, har otroligt dåligt samvete efter som det är ca en vecka sen någon av dem var ute och rörde på sig sist!

Onsdag

Ja, och så dagen då.. Idag vart de tidig morgon, skjutsade mamam till tåget, var ut med Aslan, åkte till Vika o lämnade han hos Farmor o Farfar, hämtade Therese, skolan, skjutsade hem Therese, frissan, stallet, hämtade mamma och nu sitter jag här. Så egentligen har jag hunnit med lite lagomt med grejor idag. :) och nu ska jag väl snart krama kudden, tänkte iaf inte vänta allt för länge!
Imorn, torsdag måste jag ut och rida. Då skiter jag i om det är kallt.. Börjar få abstinens! Så den inplanderade dansen i Färnäs får vänta till på söndag :)
Men redan på Fredag ska jag, Englund, Jonna, Jessica(?), Linnéa (?) o kanske någon mer? åka till Gesunda! Måste ju testa min nya snowboard :D



Puss´


Tidsfördriv..

Nu har jag varit dålig på att uppdatera och det kommer ingen uppdatering efter helgen idag heller! Däremot kan jag bjuda på denna otroligt roliga tidsfördriv! ;)






1. Hur gammal är du om fem år?
25
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Klassen
3. Hur lång är du? ca 163 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Götakanal 3
5. Vem ringde du senast? Linnéa
6. Vem ringde dig senast? Markus
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Oki vi hörs om en stund :) puss"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Bror på
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? 15 min sen
11. Vilken ögonfärg har du? Blågrön
12. När vaknade du i dag? Vi elva typ?
13. Vilken är din favoritjulsång? Efter alla säsonger på TLD så hatar jag i princip alla!
14. Vilken är din favoritplats? Axi :D <3
15. Vilken plats föredrar du minst? Just nu.. Skolan!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I ett fint hur, med en bra karl i Norrland!
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörkret och stalltomtar!
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Englund idag på religionen! hahaha
19. Hur stor är din säng? 160
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? De är kallt och sova helt utan!
22. Hur många kuddar har du i sängen? 6 st
23. Hur många landskap har du bott i? Dalarna?
24. Vilka städer har du bott i? Ingen.. Mora är en ort
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota (Y)
26. Är du social? Oftast
27. Vilken är din favoritglass? B&J baked alaska
28. Vilken är din favoritefterrätt? Vaniljpanacotta (?) ;)
29. Tycker du om kinamat? Yes
30. Tycker du om kaffe? Bland de bästa som finns!
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe
32. Sover du på någon särskild sida? Oftast höger
33. Kan du spela poker? Jag suger på att spela kort!
34. Tycker du om att mysa/kela? Med rätt person
35. Är du en beroendemänniska? Jepp
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Flera stycken
37. Vill du ha barn? Om jag vill!
38. Kan du några andra språk än svenska? Dålig engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nix
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Jadu..
42. Äger du dyrbara smycken? Njae
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Beror på..
44. Kan du rulla med tungan? Neee
45. Vem är den roligaste människan du känner? Helt klart Elli ;)
46. Sover du med gosedjur? Nix
47. Vad har du för ringsignal? Nickelback - If today was your last day
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Yepp
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En tröja i garderoben
50. Kan du byta olja på bilen? Haha, nej
51. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej Nej Nej :P
52. Vilken var den senaste boken du läste? Har nog aldrig läst en hel bok :P
53. Läser du dagstidningen? Oftast
54. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
55. Dansar du i bilen? I bilen??
56. Vilken radiostation lyssnade du till senast? 94.1 Radio Siljan ;)
57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Nått om muslimer på religionen
58. När var du i kyrkan senast? Lillebrors Skolavslutning?
59. Vem var din favoritlärare på högstadiet? AnnaCarin Olmats (Y)
60. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 4 nätter tror jag?

7 Januari

Börjar inlägget med att säga Grattis till Super Sombi, som idag fyller 19 år! (:


Fortsätter dagens inlägg med en tråkigare nyhet, eller ja, dödsannons!
Pappa kom precis in och säger att kaninen har frysit ihjäl!
För alla er som känner mig så vet ni ju säkert att jag i princip har gett bort min kanin till pappa dom två senaste åren.. Men de känns fan hemskt och veta att han frysit hjäl... Stackarn, han har ändå bott här ute i 11 år nu! :'(
Jag blir verkligen jätte ledsen när sånt här händer, även om jag kanske inte varit hans störta vän den senaste tiden!
Men Kanin, 11 år och över 30 grader kallt flera nätter i sträck är nog inte så lätt, även om man har både halm, hö och 5cm tjock isolering!
Usch!
Kände att mitt humör sjönk ännu mer nu.. Har varit på lite halvkasst humör hela dagen.
Detta p.g.a fega människor som lägger allt för mkt skuld på fel person och inte kan se en i ögonen och säga som det är, utan istället änvänder sig av Facebook och sms! Sånt är patetiskt, okej när man var 13-14, men vuxna människor! Hallå! Men som sagt, man slutar aldrig att förvånas här i världen!

Nog pratat om allt tragiskt! Känner att det har varit allt för mycket av det idag!

Trots det fina vädret och tempraturen som idag har varit skapligt behaglig i jämförelse med dom senaste dagarna!
Så jag bestämde mig för att ta ut Persilja idag, fick även Linnéa att ta ut Pilla åt mig. Det var helt okej när vi precis gick ut, mindre mysigt däremot när vi hade kommit en bit. Sen fick vi oxå den briljanta idén att vi skulle åka till Långlet och ta ut Primör & Fager! Jag frös kopiöst om fötterna redan innan vi kom ur bilen i Långlet, men det vart en tur även där. Fick för första gången uranför hockeyplan den stora äran att rida MonsterMören! ;) Kände mig nästan lite söt där ett tag xD

Men nu sitter jag här.. Har precis duschat och väntar nu på att Therese och Elli ska komma och hälsa på :) Tiden får väl utvisa vad som sker denna kväll!



Längtar tillbaka sjukt mkt!

puss´



6 December

Hoppsan Hoppsan, de vart inget inlägg den 5 Januari.. Sry! Jag som hade planerat Robin som rubrik :P
Bara för att han vart 18, även om han alltid kommer vara liten i mina ögon :P Han är ju lillbror! ;) <3 Men Grattis!

Har precis kommit hem fårn Linnéa. Hamnade där ikväll efter att jag för en gångs skulle käkade hemma ilag med övrga familjen.. (Observera att detta sällan händer!) Therese o Elli kom förbi o satt här en stund innan vi kom på den briljanta idén att fara till Hindriksheden och hälsa på Linnéa. Väl där vart det musik, Björn Gustavsson, några öl (jag, Linnéa o Tobbe) och ja, massa skratt och prat :) Men andra ord kan vi sammanfatta denna kväll som ännu en händelserik, trevlig och mysig kväll med mina största favoriter! <3

tidigare idag har det faktiskt inte heller varit helt händelselöst.. Började dagen med att gå upp före 9, åka till stallet, sen hem och efter det vart det en sväng nere på Mora med mamma :) Tänkte jag skulle in och se va det skulle kosta att byta ut bindningen på min snowboard.. Dock gick jag därifrån bra mkt gladare än jag trodde, men ett stort fynd! En helt ny bräda, denna tillochmed bra mkt billigare än jag trodde :D Sen kände jag mig nästan tvingad att köpa en ny mössa oxå, eftersom jag efter Huså trippen vart helt förälskad i Markus mössa :P Därför har jag nu köpt mig en egen, som är nästan lika fin! xD  Efter att jag gjort dessa fynd och vart till vika en vända så var jag och Elli ut och red en sväng i kylan.. och efter den turen har jag nu konstaterat att min ponny bara är tjock, kondisen är det tydligen inger fel på!

Imorn har jag ingen aning om vad som händer.. Först blir de nog stallet och sen.. Ja? Några förslag? Aja, vi får väl se vad som händer :) Men nu, har jag rabblat upp massa intressant som jag har hunnit med idag, och därför ska jag nu vara lika trött och seg som alla andra.. SOVA!!!!!!!!!


Linnéa, som nu har tagit steget mot ett rökfritt liv ;)

Puss´

4 Januari

Har precis kommit hem från mina favoriter i Vika :) Börade med att jag och Elli for ut med monstren en sväng i kylan, efter de vart det dusch o och sen en sväng till Hånåkni för att kolla in Linnéas blivande hem. Bara vi hade gjort de for vi till Vika och livade upp Therese, och som ni ser så har min blogg blivit otroligt snygg numera. Allt tack vare Therese :D 1000 TACK!!!!!!!!!!
Annars idag har jag varit till Storasyster och varit världens bästa lekmoster! Finns ingen i världen som slår mig, tro om jag kanske ska byta bransch och bli dagisfröken? ;) Man blir liksom ganska glad när man får den grymma uppskattningen av att krypa runt på golvet och låta konstigt xD haha, grymma ungar det där, nu ska jag bara lära dom att säga moster xD

Imorn har jag inte så mkt planer faktiskt. Tänkte jag skulle fara ner på intersport med min bräda och se ifall dom kan fixa den.. Känner mig otroligt pepp på att åka nu efter äventyret till Huså :D Känner mig faktiskt lite sugen på Grönklitt, någon som är på? Annars blir det nog inte så mkt mer, förutom att jag självklart ska ut med monstren. Kanske drar med mig Elli imorn igen? Har alltid lika mycket att prata om när hon är med :P

Just nu funderar jag på om jag ska öppna en av mina öl som står och väntar på mig.. Men bara en! Kände att de kunde vart gott (Y) samtidigt som jag fortsätter att smsa med ett stort leende på läpparna :D
Måste bara säga de, att resan till Huså har gjort mig otroligt glad, även om det just nu känns lite väl stelt och grinigt här hemma så tar det ingenting på mig! Det var verkligen välbehövligt att komma bort några dagar :)



Puss´


3 Januari

Börjar detta inlägg med ett STORT GRATTIS till världens bästa FARMOR! :D

Nu är jag hemma igen efter roadtripen till Åre, eller Huså :) Har haft grymt roligt hela tiden och jag ångrar inte en sekund att jag åkte!

Började med att Linnéa o Jocke kom och hämtade mig runt 10 tiden i Onsadags, sen bar de av till Maxi o handla lite och sen for vi norrut. Ganska trevlig resa upp faktiskt, Jocke försökte sova medans jag o Linnéa satt och sjöng :P
Det tog ca 6 timmar att åka upp, då hade vi ett par stopp på vägen oxå :) Väl uppe vart de bastu, öl o Jäger sen sa vi hej till dimman den kvällen.
På nyårsafton va vi upp i backen i Huså och skulle åka en sväng efter en halv dag i sängen :P Men där tog jag mig bara upp en gång och sen var jag död. Med en knapplift från 1400-talet och dåliga backar med sten i kände jag att de inte va någon hitt :P Vart som sagt död efter en gång! Efter det vart de bastu, dusch, sminkning, käk och ännu mera öl, cider, grogg av olika slag och Jäger :) Ännu en gng sa vi hej och hallå till dimman! Men de vart en Rolig kväll även det.
På fredagen var det meningen att jag skulle ta det lugnt eftersom jag skulle köra hem på Lördag, men under dagen/kvällen så hittade jag en väldigt bra anledning till att stanna en natt till, så de vart Lite till bastu, härlig musik från vår egna trubadus och ja.. resten kan ni ju xD (öl,cider, jäger o grogg :P) Sen vart de även sängen denna kväll.

Men vi kände väl lite allihopa att vi inte kunde åka hem utan att vi hade vart in till Åre o åkt snowboard/skidor.. Så igår var vi till Duved och åkte, trots att det var 25 grader kallt! Men solen sken iaf på oss och de vart en mysig dag med underbara människor! :) Sen gick min bindning på brädan sönder oxå.. o_O Men eftersom att jag är en människa med tur så gjorde den ju inte de för ens jag hade fått av mig den o var på väg till bilen!  Innan vi for tillbaka till Huså vart de ett stopp i Åre o käk på MAX ! Gott gott :) Och när vi kom till torget i Åre så var det ju mörkt och shit va fint det var där, jätt mysigt! Men sen vart det hemfärd och äntligen fick jag och Markus dricka den efterlängtade varma o´boyen med konjak som vi väntat på hela dagen! :) Bara den var slut så blev det film (baksmällan) sen nudlar och efter det den efterlängtade sängen. Gårdagen var alltså väldigt lugn, men oj så jag behövde det efter tre dagars festande!

Mycket festande och mycket bastu har det blivit under dessa dagar i Huså. Men Oj, så mycket roligt jag haft. Nya vänner och trevliga människor överallt, det har även blivit mycket kramar och trevliga pratstunder. Jag ångrar inte för en sekund att jag åkte iväg trots 28 minusgrader i onsdags då jag for hemifrån! Och jag måste ju säga att det tog emot lite väl mycket när jag satte mig i bilen idag och skulle åka hemåt Mora.. Men jag hoppas att någon mer är intresserad av att följa med i Mars? Då vet jag då iaf att jag ska upp igen, sen får vi väl se om det blir någon mer gång innan det ;)

Nu ska jag dricka upp min öl och sen sova, imorn blir det stallet och om Elli inte hinner ångra sig så ska vi ta en tur i snön med ponnisarna! :)

Slänger med alla dessa frågor som alla andra svarade på innan det nya året kom ;)

1.Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Om jag gjorde! :D
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nix
4. Dog någon som stod dig nära? Ja.. Olsson
5. Vilka länder besökte du? Island, Norge
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 6 Juni..
8. Vad var din största framgång 2009? Initsiativet att åka till Åre? xD
9. Största misstaget? Det finns några..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Fick saxen i fingret.. 
11. Bästa köpet? Ingen aning
12. Vad spenderade du mest pengar på? Bra fråga :P
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jaa 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Flera men mest Alan Jackson tror jag!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och
16. Vad önskar du att du gjort mer? Träffat folk
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jobbat
18. Hur tillbringar du julen? Familj o Vänner
19. Blev du kär i år? Om ja vart..
20. Favoritprogram på TV? Andra Avenyn
21. Bästa boken du läste i år? Haha, jag har inte läst en enda bok iår heller :P
22. Största musikaliska upptäckten? Country :D
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Minns inte, de är ju nästan ett år sen
25. Något du önskade dig men inte fick? Samma svar där
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Personalfest o krogen med Tomeland
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Som vanligt
29. Vad fick dig att må bra? Nya vänner, Axi osv
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen aning
31. Vem saknade du? De vet ni nog
32. De bästa nya människorna du träffade? Jag träffade ett helt gäng
33. Välj en person som betytt mycket för dig under året: Linnéa, Therese, Elli Finns alltid där! :)<3
34. Tror du att 2010 kommer att bli ett bättre eller sämre år? Det har börjat otroligt bra! :D


Puss´

RSS 2.0