24 Juni

Livet rullar på och solen skiner.. Men fort går det, imorn är det midsommar och nästa helg blir det Axi :) Det är helt otroligt.. varför går sommaren fortare än vintern? Det är nått jag har funderat på länge!

Igår flyttade Persilja till Vika, vilket jag tror kommer bli kanon :) Har varit ute och skrittat lite idag och hon ser fin ut :) Vi fortsötter så och ser hur det går med tassen. Har varit och träffat Agnes idag oxå, hon har visat lite vart Pilla ska bo i sommar och ska jag vara helt ärlig, så är jag inte direkt imponerad. Men jag litar på Agnes och Maria, för jag vet att skötseln kommer det inte vara fel på! :) Dom älskr min ponny till 1000 redan nu :P

Ikväll blir det jobb igen efter en dags ledighet, men innan det ska jag nu ta en kopp kaffe och se om jag får någon ordning på mitt krypin. Lovar er, det ser INTE bra ut!!


Hoppas ni alla får en trevlig midsommar allihopa! :)


Puss´


18 Juni

Forfarande är det inte speciellt tätt mellan inläggen.. Men jag jobbar på det ;)

Idag har jag iaf hunnit med att luncha med min "favoritälvdaling" :P Det vart en vända ner på Strand. Är riktigt nöjd med maten måste jag säga :)
Vi hann diskutera lite om Kos och andra angelägenheter. Det är inte så längt kvar nu innan vi åker, jag som tyckte att vi nyss bokade resan!

Bilen är fortfarande hos doktorn och jag är totalt handikappad, men han skulle försöka fixa till den nu på eftermiddagen så jag får förhoppningsvis tillbaka den snart!

Sitter och funbderar lite på kos just nu. Vad tar man med sig? Dator är ett måste och en ny sådan ska jag investera i under morgondagen. Kläder? Typ? Klänningar? Jag har ingen aning. Vi blir ju borta ett tag :P Har heller inte riktigt någon lösning för Persilja än. Hoppas på att hon får stå i vika medans jag är borta och att någon vill rida henne? Måste kolla upp det ordentligt!

Ikväll blir det ännu mer jobb och jag älskar det. Humöret är på topp och livet rullar på bra just nu känner jag :) Persilja har iaf fått en sula på foten nu så jag hoppas att det ska hända något med denna hovböld inom kort! Vill börja rida igen!!! O_o

Puss´

14 Juni

Tiden går fort och det händer mycket just nu. Inspirationen till att blogga är som bortblåst, därav den extremt dåliga uppdateringen.

Balen och studenten är avklarad och just nu är det jobb på heltid. Just idag är jag däermot ledig, vilket känns skönt.

Har ägnat dagen åt att skura sista boxen, nu när monstren går ute dygnet runt. Har även börjat leta lägenhet på allvar. Antar att jag, precis som många andra börjar tröttna otroligt på att bo hemma just nu med övriga familjen. Jag har för mycket grejor på för liten yta och ska jag vara helt ärlig så börjar jag även tröttna på att bo/sova i ett rum där det ser ut som att en bomb slagit ner.. Inget ni trodde om mig kanske? ;) Jag är inte precis den personen i världen som har det allra mest städat runt omkring mig, men nu börjar de faktiskt gå lite över gränsen tillomed för mig! Därför har jag idag ringt lite olika ställen och kollat om det finns något ledigt & just nu håller jag på att skicka iväg intresseanmälan på 4 lägenheter här i Mora.

Persilja är än en gång halt. Trodde förra veckan att hon blivit bättre då hon var jätte pigg och sprang precis som vanligt. Men när skorna kom på brast det igen. Så på onsdag kommer hovis, då ska vi se om det är en hovblöd eller inte. Efter det blir det troligtvis förflyttning från Selbäck till vika. Pilla däremot väntar på att den liten tjej ska komma denna vecka och provrida. Känner mig lite skeptiskt till det då hon endast ridit 3 år på ridskolan. Men.. Inga förutfattade meningar här inte, vi väntar och ser :) Annars hoppas vi på en flytt till Sold eller Vika även för henne :)

I övrigt rullar det på tycker jag :) Känner att många kilon föll av axlarna i och med studenten. Nu behöver jag inte längre fundera på skolan och jag kan helt ställa in mig på jobb, vilket känns otroligt skönt. Tyvärr så tillhör jag nog inte en av dessa som saknar/kommer sakna klassen. Inte HR07 i helhet iaf. Dem personer jag vill träffa kommer jag hålla kontakten med iaf och tro mig. Ni går att räkna på en hand :)


Nu ska jag ta och göra mig någonting att äta och sen påbörja rensningen av garderoben innan jag tar ut monsterskruttan på en liten mystur :)

Puss´



RSS 2.0