30 Juni

Halloj!

Sommarn verkar bara rulla iväg.. Varför går inte vintern lika fort? De kan man fråga sig!

Igår va jag och Sofia iväg och kollade på hoppträning här i Söderhamn, eller strax utanför. Hon skulle dit för att fota, vilket hon är sanslöst bra på! Kika in på hennes sida: http://www.sofiasfoto.n.nu/
Att titta på träningar gör mig så otroligt inspirerad, även om jag inte rider själv. Jag tänker till när jag ser andra och tänker mer på min ridning när jag är ute själv. Men jag gillar de jag sett av Jessica och försöker just nu lösa transportfrågan så de är det de sitter i. Problemet med mitt monster är ju att hon är väldigt bekväm av sig och inte är speciellt förtjust i att åka små och mörka transporter... Behöver oxå lasthjälp då de  behövs rep bakom, men jag hoppas på lite lastträning, då ska de nog inte vara några problem sen :)

Idag började jag dagen med jobb, 10-16 och de va tvärlugnt! Efter jobbet fortsatte jag mot Ljusne och Momma. De va otroligt länge sen jag va där nu och jag får jättedåligt samvete, men tiden räcker helt enkelt inte till! Fikade och myste lite hos henne och sen bar de av till stallet på vägen hem (: Kvällsritter är grymt härliga, synd bara att de fortfarande är 23 grader varmt ute när klockan är kvart i åtta på kvällen. När jag kom in efter ridturen tänkte jag att jag skulle försöka få Persan att gå in i duschen (vilket har fungerat en gång och då tröck Sammy in henne). Tänkte då testa min idé med att försöka ta en annan väg in i stallet (Dörren då kan kommer direkt in i duschen), men icke! Ibland visar hon verkligen upp "russ-sidan" !

På söndag är jag ledig och då hoppas jag verkligen att de blir en vända till ridklubben där vi va igår.. Då drar jag med mig Sofia så hon kan fota lite oxå, är total bildtorka på min dator just nu!!

Simma lungt allihopa!


27 Juni

Två inlägg på en och samma dag, här händer de grejer!

Kom precis från stallet. Vart som sagt lite träning med att lyfta på fötterna..
Började med att rida fram, redan då va hon superfin! Gick sen in i lillhagen där jag lagt fram tre bommar i en "solfjäder". Jobbade henne på volt (eller va man ska kalla de, då de bitvis är rätt kasst underlag). Gick sen in på bommarna, när hon fattat vinken va hon jättefin!!! Men med tanke på att hon inte är riktigt riden över bommar och/eller hinder sen i Augusti -10 så är de inte så konstigt om hon är lite rostig. Efter några varv på volten la jag upp mittenbommen på låg höjd med hjälp av sockerbitarna. Hon gick i fin form hela tiden och va jätteduktig även då. Jag avslutade med att lägga upp ett litet skutt så hon fick lyfta ordentligt på benen några gånger innan jag travade av henne.

Är otroligt nöjd med dagens pass. Då hon verkligen sköter sig bättre och bättre för varje dag som går.


27 Juni

ser ni, jag börjar komma igång lite smått ;)

Igår va de jobb som stod på schemat igen, 10- 18 så de vart några timmar iaf :)  Efter de fick Persan dig en tur, lite enklare jobb på volt. Super fin är hon och hon utvecklas hela tiden, vilket verkligen är superkul att se!

Idag tog jag ORDENTLIG somorgon då jag är ledig hela dagen. Frukost och sen vidare till stallet, vart där i ca 2 timmar då jag gjort rent sadel och grejer, men ridningen får vänta tills ikväll då de är jätte varmt ute! Tänkte att jag skulle jobba lite över bommar då, så hon får tänka lite extra.

Imorn fortsätter jobbet igen, stålarna rullar in ;)

Är fortfarande totalt värdelös på att knäppa kort, så än en gång bjuder jag på en gammal goding ;)



Bästaste Queeniiis efter L:Cn i Insjön!

25 Juni

Ja, ska vi ta och rycka upp den här bloggen igen då kanske?

Midsommarafton igår. Va till Hudik med familjen Gustavsson på trav, 3 plats till Sir William, glatt gäng som for mot Söderhamn efteråt! PÅ kvällen vart de mat och film ? att jag än en gång gjorde succé med min hallonpaj och vaniljsås ;) När jag väl kom hem slocknade jag direkt, men jag tackar alla inblandade för en fantastisk dag (även om jag var barnvakt, barn är ju bland de bästa som finns!) !

I torsdags var jag och bästaste Sofia Olsson till Norrtälje och kikade på BC valpar, och konstigt nog så föll jag pladask! ;) Vilket resulterade i att jag, sista helgen i Juli kommer att fara ner igen för att hämta hem min lilltjej. På vägen hem satt jag och funderade på namn.. och svårt kan jag ju inte på stå att de va! Lucy kommer hon att heta (Aslans bästa kompis i Narniasagorna). Bilder kommer då hon blivit lite äldre, då hon bara är tre veckor nu.

Ikväll är de dags för jobb igen efter tre dagar ledigt. Känner mig lite halvkass, trots att jag va toknykter igår. Men de är bara att bita ihop och dra fram solstrålen ;)

Persan funkar superfint och verkar trivas sanslöst bra här, vilket även jag gör! Hon jobbar på och blir finare för varje dag. Tänkte jag skulle försöka övertala Sammy om att åka till ridhuset någon gång framöver oxå så vi får trimma ordentligt, men jag jobbar på de ;) 

Efter detta inlägg hoppas vi på bättre uppdatering från min sida, med en superponny och valp borde de bli mkt att skriva om så ni där hemma vet vad jag pysslar med på dagarna ;)


Puss på er så länge!

Bjuder på en bebisbild!

RSS 2.0