29 November

Idag är en sån dag när jag hatar mig själv och alla runt omkring! Gårdagen sög.. Jag försökte verkligen, men de gick inte! Jag vill be om ursäkt till alla som igår råkade ut för mig!

Efter gårdagen är huvudet fullt av tankar och funderingar, dock finns de inte en möjlighet i världen att jag skulle kunna skriva ner någonting! När de gäller att få ner allt i text är de totalt tomt, de finns inte ord!

God Natt!

26 November

Nu vill jag ha snö! Är så otroligt trött på detta regnande och jag blir bara på sämre humör o tröttare för varje dag som går! USCH! >_<

Men, börjar med att berätta lite om gårdagen. Vi hade som sagt öppet i restaurangen, viltafton :) Det var ganska mycket avbokningar så tyvärr fick vi inte full restaurang! Vilket kanske var tur med tanke på att de helt plötsligt vart fel på i princip alla i serveringsgänget.. Så, de vart bara jag o Maya kvar, men vi är ju bäst i världen så nog fixade vi de alltid ;) Vi fick tillomed berömm av Irené idag (Y) :D

Idag dök ingen i serveringen upp, förutom jag o Maya. Så vi va i köket o bakade på förmiddagen o pyntade matsalen tsm med Tina på eftermiddagen. Dock tror jag att vi vart aldeles för trötta mot slutet, men roligt hade vi ;) haha!

Efter skolan vart de en tur till Vika, hittade Elli på vägen så hon fick lift hem (: Sen for jag ner till Hembygdsgården o hälsade på Farmor, Inger o Lisa som va där o bakade. Roligt med tanter! :P Sen bar de av till stallet o en tur med mamma i mörkret!

Just ja.. Jag har ju faktiskt bakat idag oxå, de gjorde jag bara jag kom från stallet. De vart pepparkaksmuffins med rosa lingonglasyr (Y) Så nu är jag förberedd för tågresan till storstan imornbitti! De va väl ungefär allt jag hade o skriva just nu! Lägger till en länk oxå som ni kan roa er med en stund. Älskar låten o jag älskar videon! <3

http://www.youtube.com/watch?v=cFOAHZ9U6c0&feature=PlayList&p=85ABA0A8CB9CF8D1&index=4&playnext=2&playnext_from=PL

Puss´

24 November

OOOOOOONT!!!!!! >_< Nu har jag tagit denna omtalade spruta, efter många om och men.. Min arm gör ont, även om jag satt och skrattade så jag nästan dog just när jag fick den. Nu va de inge roligt längre! och Robin som de inte va nå som helst fel på igår ligger med feber idag. Vilket troligtvis även kommer bli falllet för mig. Men de har jag inte tid med! Imorn ska jag vara i skolan 11.30 för utvecklingsamtal, 12.00 ska vi börja med genomgång inför kvällen, 14.50 ska jag vara hos Tandläkaren (igen), sen ska jag tillbaka till skolan för att duka upp restaurangen med övrig serveringselever och 18.00 öppnar vi. Låter de som att jag har tid att ligga hemma i feber? :O Nej!!

Men i skolan har jag då vart hela dagen iaf.. Bakade bullar på I-Val. Gott Gott! Sen kom Sombi o hämtade mig, eftersom hon har klarat körkortet idag! :D GRATTIS!!!! <3 Efter de va jag med mamma ut och red en sväng, vart en rejäl skrittur på ca 1 timme (: Dock har jag kommit på att min häst är påtok för bortskämd! Tror ni inte att hon ställde sig o börja klia på min arm när vi kom in då.. >_< <3

Har försökt få tag på Farmor sen jag kom hem.. Men hon verkar ha gått upp i rök?! Måste låna fiiiinbilen imorn om jag ska hinna med allt! Men, ingen Farmor vid telefonen :P Sånt som händer!


för övrigt så har mina tankar bara farit iväg idag. Vet inte hur många gånger jag har spelat livet fram o tillbaka.. Usch va drygt de är när man vet precis vad man vill, men samtidigt vet man att de är nästintill omöjligt! Sånt hatar jag o de får mig att bli otroligt vrång!!! Jag begriper inte att de ska vara så svårt att få det man vill säga sagt? Kan nån svara på den frågan? (:

Nej, nu måste jag rycka upp mig o sen försöka få tag på Farmor igen!


Puss´

23 November

Idag har jag faktiskt varit ganska pigg, vilket kanske bror på att jag somnade innan 21.00 igår. Dock vaknade jag med magont igen. Börjar komma på nu varför jag alltid dras med denna mage!

Skulle ha börjar skolan 09.30 idag, men som sagt så ville inte magen som jag ville. Så jag åkte inte dit för ens 10.40, då skulle jag träffa Tina och gå igenom mitt whiskyprojekt. Men icke, då kom de nån mamma som skulle på utvecklingsamtal! Vilket i sig innebar att jag hade åkt till skolan 1½ timme tidigare än jag behövde! Men, sånt är livet!

I övrigt.. va händer? Nja, inte mkt. Försöker verkställa mina önskemål, eller ja! Jag tänker över dom.. Livet är hårt och man får inte alltid som man vill. Det är nog som jag sa till Linnéa här om dagen, jag lever i en film. Det sista som överger människan är hoppet, och det är någonting som jag verkligen tror på. Hoppet finns alltid, och när det försvunnit så finns ingen människa kvar.
Jag vill så mkt i mitt liv. Jag vill se världen, samtidigt som jag vill stanna här o göra det jag är bäst på och trivs med! Jag vill flytta o köpa bil, men inget av detta kan man göra utan pengar, och för att få pengar måste man jobba och innan man kan jobba o tjäna "riktiga pengar" så måste man ta studenten och skaffa jobb. Samtidigt har jag lite ångest för att ta studenten eftersom jag inte har någon som helst aning om vad jag vill göra eller vart jag vill bo. Men innan studenten så står det bal på schemat och attbropå bal så ska jag och Mormor åka till Sthlm i helgen och köpa typ till min klänning som hon ska sy. Är inte helt säker på vilken typ av klänning de blir än, men förhoppningsvis så vet jag de efter helgen.

På söndag blir de ännu en träning för Milla iaf. Persilja skötte sig jätte bra förra vecka o jag hoppas det går lika bra till helgen oxå. Haha, angående Persilja, så var Maria Finn här igår, och som ni kanske vet så har jag ridit Persilja på hackamor en längre tid nu eftersom hon haft sår i munnen. Jag har inte vågat byta tillbaka till bett än eftersom jag trodde att det tog jätte lång tid innan de läkte. Haha, men jag frågade Maria om hon kunde kolla ifall de hade läkt, då tittade hon på mig o skrattade, sen sa hon att dom där såren läker på max en vecka :P Tyckte de va lite roligt eftersom jag ridit på hackamor i flera månader xD och Persilja är ju inte direkt någon känslig ponny så de är ganska svårt att rida henne utan bett i munnen eftersom att hon fullständigt skiter i om de trycker på nosen åt henne! Men nu ska vi börja träna ;)

Nu fick ni en hel del att läsa och jag hade lätt kunnat skriva lika mkt till, men för att försöka utesluta uttråkade läsare så rundar jag av här! :P Kanske kommer andra halvan av bibeln imorn?


Bifogar en bild på mig och världens sötaste Wilma får deras dop i maj :)<3


Puss på er!

22 November

Fortsätter på tidigare inlägg! Idag har jag tittat på damernas staffet. Det finns inte så mkt och säga. Charlotte Kalla, vilken stjärna! :D Ibland ångrar jag verkligen att jag slutade åka skidor!



Igår va jag iaf i Tällberg o jobbade. Gick väl skapligt iaf! Sen va jag till Våmhus o hämtade farfar o efter de vart de Wasa, med mig därifrån fick jag full bil. Linnéa, Emelie, Johan o Andreas. otroligt händelserik resa från Wasa till Donken o från Donken till Vika :P Haha, ibland älskar jag att vara chaffis! Dock med rätt folk i bilen! :)

Nu ska jag åka till Farmor o hämta bilen (:

Puss´

21 November

Orkade inte med nån uppdatering igår.. Men jag hade iaf en grymt trevlig kväll! :) Käk hos Linnéa sen vidare på Turné i Mora. Hälsade på Eva en sväng o sen for vi till Kråkberg o träffade Alx =)

Ikväll blir de jobb i Tällberg. Känner mig inte allt för pepp, men pengar behöver jag!

Just nu sitter jag och kolla på världscupen i längdskidor för herrerna. Dum som jag va så sov jag ju när damerna åkte!!! :@ Jag har iaf konstaterat att jag vill ha massor med snö nu! För jag vill åka skidor!!!!!!! Därför ska ni f en bild på min stoooora idol inom skidsporten. Den kan ni njuta av medans jag gör mig klar o rensar garderoben på kläder!


20 November

Klockan är 07.30 o jag är jätte trött!! Skolan börjar om 30 min. Tur att Leif ha så bra lektioner på fredagar. Film o nyhetsfrågor (Y) !

Slutar 12.00 o då tänkte jag att jag skulle bege mig mot selbäck o ta ut Persilja en sväng. Kanske följer tillomed Linnéa med ut idag? :D

Igår fick jag iaf ännu ett ryck o städade. Känner en konstig känsla i magen när de är stökigt har jag kommit på. Tro de eller ej, men så är de faktiskt! Känner att jag måste börja bege mig snart.. Mattis läre ju ska med oxå, men han är seg (som alltid)!! Mer uppdatering senare (:

Puss'


17 November

Känner att det är dags för en uppdatering! Just nu sitter jag iaf hos Simon, efter en relativt slapp dag i skolan.

Började med samhällskunskap, efter de hål fram till 12, då jag for iväg o lämnade bilen på ford, träffade Simon och sen tillbaka till skolan. Då vart de Alkoholhantering och sen i-val. Idag bakade vi matbröd, och de vart grymt gott! Tror alex käkade upp de mesta faktiskt :P

Nu sitter jag här iaf, Simon skulle packa, men ja vet inte riktigt vad han håller på med. Alex skulle åka iväg till sin mormor? Därför snodde jag hans dator o bloggar ;) (Y)

I söndags va iaf jag, Persilja, Pilla o Fia med på träning för Milla. Kändes jätte bra verkligen. Pilla kommer leva länge på den timmen :P Persilja va jätte duktig o gick jätte fint hela tiden, även om de märks att hon inte har dom rätta musklerna än. Men det är ju därför vi tränar, för att bli bättre! :)
Gemini är dock grymt halt, hoppar i princip på tre ben. Tror det är holböld, så Hans kommer och tar i tu med det imorn. Allt runt hästarna är ännu en gång väldigt tjaffsigt, samtidigt så förstår jag dom.. Jag gör så gott jag kan! Det mesta har känts lite rörigt på sistone!
Imorn har vi kvällsöppet i skolan. Börjar 12 så därför ska jag åka och låna bilen av Farmor innan Simon far till Lofsdalen!


Nej, nu ska jag nog försöka jaga igång Simon lite så de händer nånting!!

Haha, bjuder ännu en gång på denna bild. Tycker den är så rolig xD

Puss'

13 November

Fredag den 13!!! Min dag har gått ganska bra, förutom mitt dåliga humör.. Ända tills ikväll!!

Började dagen med att åka till stallet 06.00, efter de va bar de av till skolan 08.00 - 12.00, då kom farmor o hämtade mig, sen åkte jag med henne till vika o lånade bilen för att åka till Tomteland och jobba, de gick oxå jätte bra o de vart några timmar :) Sen åkte jag hem o då vart jag på jätte dåligt humör, har ingen aning varför. Men grinig blev jag. runt 21.00 kom Linnéa o då for vi ut med Jettan mot skogen. Åkte efter studentvägen en bra bit. Sen vände vi o for till Donken. Då började de riktiga helvetet. Först dog min telefon, eller den startar, men de står ingen täckning o de går varken att ringa eller smsa. Jag kan inte höra av mig o ingen får tag på mig.  Bara så ni vet!! Sen skulle vi köpa kaffe, vilket gick bra tills vi skulle betala. Då stannar bilen o vägrar starta.. :O Så vi står där i McDriven på donken o får inte igång bilen. Det hade ju inte varit så farligt iof, om de inte stått bilar bakom!! När den väl startat fick vi i princip ta kaffet i farten.

Efter de åkte vi förbi Wasa o träffade Tobbe, sen kom Christoffer o Kajsa, då åkte vi till donken igen och ja.. Mycket mer än så har vi väl inte gjort!  Jag har iaf konstaterat att jag borde sova nu. Ingen idé att vara vaken om de ska fortsätta såhär iaf.. Då blir jag bara ännu argare!

Imorn är de oxå fullt upp. Börjar med att klockan ringer före 08.00, då läre jag ut o rida. Tror Linnéa hänger på?! Hoppas på de! Sen ska jag vara i skolan 13.00 för öppet hus, slutar där 17.00 o sen ska jag skynda mig ner på hallen o börja jobba! Dagen är fullspäckad, men jag hoppas ändå Simon kommer hem så jag får lite sällskap! Annars bryter jag ihop.

Vill passa på att be om ursäkt för mitt inlägg igår. Läste igenom de tidigare idag o kände att jag var otroligt negativ!

I övrigt så har jag och Elli börjat smida planer inför vintern ;) Kommer bli såå grymt bra! (för er som får en speciell inbjudan förstås xD) Eller va säger du Elli?

Nej, God Natt på er där ute!

12 November

Egentligen så känner jag inte alls för att blogga idag! Men eftersom att Simon inte har annat för sig på dagarna än o läsa va jag gör så kan jag väl skriva några rader :P

Idag har jag iaf äntligen varit ute o ridit igen. Något jag verkligen har saknat under dessa storstadsdagar! Älskar verkligen min ponny, även om hon ser hemsk ut just nu!!

Skolan idag va mindre roligt, ända tills vi hade barkunskap med Tina. Tant grinpitt behöver vi inte ens nämna...
Efter skolan for jag iväg till Gesunda o Tomteland! ;) Kändes faktisk ganska bra att vara tillbaka i kaoset :P I övrigt har de faktiskt inte hänt så mkt idag. Var till vika o hämtade Fia, vart en stund vid köksbordet hos Familjen Wikström medans jag väntade på att hon skulle bli klar. Alltid lika trevligt! :)

SIMON!! Kom hem.. Risken finns att jag börjar gå vilse!



Bjuder på en muppbild från hemresan! ;) Den får pigga upp detta trista inlägg i väntan på nått nytt intressant att skriva/läsa!

11 November

Jag blir så arg! Jag hade skrivit klart hela inlägget för idag, sen bara försvann alltihopa!! >_<
Så, det är bara att börja om!

Har iaf precis kommit hem till Mora igen. Igår va de ju som ni alla vet P!nk konsert, och de va helt makalöst bra! Det var verkligen de bästa jag någonsin sett o hört i musikväg! Vilken människa! Även om vi satt längst upp i hela globen. Till alla er som är lika höjdrädd som jag.. Boka INTE biljetter på sektion c i globen!!!
Kvällen var iaf de bästa på länge, hade så otroligt roligt och jag hade aldrig tackat nej till och vara med om samma upplevelse igen!
Men innan vi kom in så va de ingen höjdare. Vi stod ute i kö säkert 1 timme. Ingen hitt när man har leggings o skinnjacka kan jag lova! :P Lovar att ni ska få se bildbevis på att jag va där, även om de vart väldigt dåliga bilder med tanke på hur långt de va ner till scenen!

När vi njutit av musik i några timmar va de ju dags att ta sig ut, vi skulle träffa Lena, Mattiaz o Saabri(?) utanför Donken. Så vi sprang!!! Haha, de måste sett roligt ut, speciellt ner för alla trappor :P Roligt och se Mattiaz igen iaf, de va länge sen. Sen skulle vi pallra oss till t-banan. Vilket bara de va en historia för sig. Haha, de satt typ Takidaaffischer överallt och eftersom att Simon är ett stooort faan så tyckte vi att han skulle få en sån. Problemet va att jag tyckte de va jätte pinsamt o sno en eftersom de va massa folk överallt. Så de fixade Caroline :P Roligt va de :P Sen när vi väl satt (eller stod o trängdes) på t-banan så kom hon på att hon va hungrig, då hade hon nå äckliga havrekakor dränkta i vitchoklad som tydligen skulle vara nyttigt..? Men gott va de inte xD Tillslut kom vi iaf ut till Lidingö, vid de laget trodde nog halva stan att vi va skitfulla :P Skulle vart på kaffe o vatten de då! ;) Men roligt hade vi, länge sen jag va ute på en sån roligt turné kan jag lova! Just ja, på tåget hem har vi ju faktiskt träffat en kändis! Vanja(?), hon som har varit med i Björnes Magasin :P Grymt trevlig människa (:

I övrigt längtar jag jätte mycket efter simon! Livet flyter på jätte bra o jag är grymt glad, men de är inte helt komplett så länge han är borta. Så nu får du ta o pallra dig hem innan jag börjar gå vilse på nätterna! <3

Imorn är de bara att pallra sig till skolan igen. Börjar 08.00, och slutar därefter nångång :P Då kanske de tillomed blir en tur till Tomteland. Gryn behövde hjälp, och va gör man inte för bästaste Nisse Gryn? :D

Tack för en underbar sthlmsvistelse Caroline! detta måste föras om! <3


Ni får njuta av en google bild tillsvidare! ;)




10 November

Datumet ser otroligt bra ut tycker jag idag ;) Kanske för att jag har sett fram emot denna dag ungefär sedan i slutet av Juli. Senast jag var på konsert så stod det James Blunt på biljetten. Denna gång står de ju som ni alla redan vet Pink! :D Vi kom iaf hit runt 10.00 i förmiddags, sen vart de lite smått shopping (för de få slantar som finns kvar av min budjett(?)), vart även lunch o fika så tjocka är vi inför kvällen :P Nu sitter vi iaf på Lidingö o jag är helt klar medans Caroline nu förmodligen ska locka håret? (:

18.00 går bussen härifrån och in mot stan där vi ska köpa kaffe! Jag älskar att köpa kaffe(även om det är en dålig ovana).. Men jag älskar köpt kaffe för att de är så otroligt gott o dricka ur dessa pappersmuggar med lock! xD
Vi raknar iaf med att vara ute vid globen ca 19.00 och då lär vi ju ta och leta oss upp i taket där vi ska sitta, om jag törs :P Kanske ska ta låga skor iaf? Kanske känns de mindre högt då? :P Det ska iaf bli grymt roligt o få träffa Mattiaz igen ! xD

I övrigt så trivs jag otroligt bra med livet just nu! Älskar när de flyter på och man kan njuta av varje sekund. Satt och funderade på tåget ner hur början på nästa vecka kommer bli om jag känner mig såhär pass glad nu! Jag längtar verkligen!!! Till min tröst just nu då.. Eftersom att jag inte har allt jag vill ha, precis där jag vill ha de, precis nu så har jag bakgrundbilden på telefonen ;) Snyggisch! <3  Tänk att man kan bli så glad av en annan människa! :D <3

Nej, nu ska jag nog slänga mig i soffan en stund till o kolla åp nå dåligt program som rullar, innan de är dags att dra på sig skorna o knata till bussen. Känner att kvällen kommer bli grym! Lovar er att bilder kommer, bara Caroline ser till att knäppa o sen langa över dom till mig! (Måste verkligen skaffa en kamera!!! Jag måste nog vara den enda i hela världen som inte äger en xD)

Hoppas ni får en trevlig tisdagkväll runt om i landet! (:

Pusss'

9 November

Ja, då va även denna dag snart slut. Tiden går grymt sakta! Ikväll har jag iaf försökt packa lite inför ännu en stockholmsvistelse. De går väl sådär, hoppas jag har koll på allt. Men biljetterna är nerpackade, så jag hoppas de blir bra! I övrigt har de väl inte hänt så mkt idag, eller jag har simmat! 40 längder, och under dom 1000 metrarna så kände jag att de är dags för Marie att börja träna. Kondisen ligger verkligen i bott, sämre kan de nog inte bli..?! Problemet med att träna är att de suger o göra nått själv, de är ju skit tråkigt! Så till alla er som just nu tänker ta samma initsiativ i livet som jag så får ni gärna höra av er!!!
När jag kom hem så va förresten storasyster o trollen förbi en sväng (: Alltid lika mysigt! Bara dom hade åkt hem vart de en sväng till stallet, tog mig en tur med Persilja i mörket, lite småläskigt när man inte ser nått o man vet att de är BARA skog runt om en faktiskt!!

De finns människor på denna jord som verkligen vet hur man förgyller någons tillvaro, detta tycker Marie känns helt underbart!!! Vad betyder detta? Händer det igen? (: Det jag aldrig kunde drömma om igen kanske håller på att ske? (hoppas ni blir nyfikna xD) Jag vill iaf att de ska bli måndag nu. Bara en vecka kvar!

Nej, nu måste jag nog slå igen, duscha o lägga mig under täcket. Kanske skriva ett kärleksbrev oxå? De är alltid lika mysigt! :P

Hoppas ni får de trevligt i mora eller vart ni nu befinner er! Seee Yaah! <3<3

8 November

Äntligen hemkommen efter en helg i Stockholm. Åkte ner i Fredags, vart ganska lugnt, god mat o en öl sen bar de av till Lidinö o spel med kusin. Trevlig kväll, för roligt hade vi! På lördagen va vi utte runt 08.00, käkade frukost o gjorde oss klara, efter de vart de hälsomässa. Helt okej, även om jag gillar globenhelgen mer! Efter de for vi runt på stan ett par timmar o jag köpt tröjan jag förälskat mig i under fredagen, sen vart de käk o ännu en kall öl (: Idag har de varit coollugnt! Tog en fika, mamma shoppade lite o jag förälskade mig i en hatt! 13.45 bar de av hemmåt o 17.40 va vi äntligen hemma i Mora igen. Borta bra men hemma bäst!

Synd bara att inte Simon visste att han va ledig hela helgen, då hade jag nog stannat hemma! Imorn blir de skolan, börjar med idrott på simhallen och sen fortsätter dagen i skolan. På tisdag åker jag och Caroline till sthlm igen, då för att se Pink på kvällen. Kommer bli såå bra! Dumt även där att jag åker iväg eftersom Simon är ledig. Men de är sånt som händer. Nästa vecka kommer han iaf hem, och gissa om jag längtar!

Jag har varit på strålande humör hela tiden ända tills jag för ca 15 min sen kom på att de finns bra mkt idioter i denna värld! Varför måste man lägga sig i saker man inte har med att göra? Shit, allt som gick så bra! Varför kan de inte få gå felfritt nån gång? Tydligen inte!

Simon kom hem!!!!!!


3 November

Jag har kommit fram till att November är både bra o dåligt. Det är bra för att året snart är slut o för att jag nu har insett att de är ganska mysigt när de är mörkt och man får tända massa ljus överallt. Det negativa med November är att det just nu inte finns någon snö, vilket det borde göra även fast det är blött o kallt! De är inte roligt och åka till stallet efter skolan nu, det är verkligen Kolsvart!

Min dag idag började verkligen kasst. Vaknade av klockan som ringde 05.30, snoozade ca 20 min, gick upp och då hade mamma redan åkt till stallet utan mig.. Då gick jag o la mig igen, arg som ett annat litet bi! Sen vaknade jag igen när klockan va 07.15 av att mamma kom in och frågade om inte jag började 08.00 och de att de kanske va dags att gå upp.. Verkligen ett stort tack till mamma idag!! När jag kollade på klockan och insåg att jag inte skulle hinna till skolan i tid så gick jag upp o gjorde mig klar i lugn o ro, drack mitt kaffe o va klart att gå till bussen ca 08.15. Väl på bussen insåg jag att jag hade glömt alla böcker på sängen. Bra där Marie!!! Sen har dagen bara rullat på i ungefär samma stil. Provat studentmössa har jag oxå gjort idag. Tänk, snart är tillomed jag klar i skolan. Separationsångest!!! Min dag sjönk faktiskt ännu längre ner på listan över dåliga dagar när jag fick veta att vi hade lång lektion på bageri också.. Vilket innebar att jag skulle komma hem ca 18.00. Men mitt i den lektionen for jag och Sara ner på körskolan o träffade Sigge.. Fick en bok eftersom jag ska börja plugga E-kort!  Sen kom Simon förbi innan han skulle fara vidare till Lofsdalen.. "/ Okej, roligt med säsongsjobb men du kunde väl ha tagit med mig som maskot eller någonting? :O <3
När jag kom hem så fick jag världens ryck när jag öppnade dörren till mitt rum, plus att jag började nysa.. Därför bestämde jag mig för att städa, och de har jag gjort sen jag kom hem nu. och gissa om det vart bra!! ;) Ni ska få lite bilder, men snälla! Svimma inte!!

Börjar med den nybäddade sängen (:


Jag har bytt gardiner!


och sist men definitivt inte minst kommer en bild till alla er som aldrig någonsin har sett min soffa! ;)


Se så fint de blev! :D Tragiskt nog får jag nu titta på det själv ett tag framöver.. Men du kommer väl hem..? :P

Se så bra en helvetesdag kan sluta med lite tålamod (: Imorn tar jag nya tag och ser (kanske) fram emot en heldag på HR. efter det tänkte jag försöka hinna ut och rida nått utav monstren!

Seee Yaah!


Puss'

2 November

Först o främst så vill jag be er som läser detta om hjälp!! Jag är trött på denna otroligt fula design! HJÄLP!!!

va heter de sen? Andra o näst först? Äh, ingen aning :P
Har iaf precis kommit hem efter sista myskvällen med Simon på hur länge?? Ingen aning! Imorn far han iaf till Lofsdalen o börjar jobba.. November till..? April? Kan de stämma kanske? Tror de blir nåt sånt!
Men inte ska man gnälla o vara derimerad inte, de är onödigt!

Idag ringde iaf klockan halv 6, jag for till stallet o sen hem till sängen igen. Träffade Erik i lördags o han sa att vi inte hade någon idrott utan började 12.00, men icke.. Som vanligt så började vi ju 09.30.. Men inte gör de mig nått.. För jag fick sova 1½ timme längre xD Väl uppe fick iaf även Simon pallra sig upp o skjutsa mig till skolan (a)
Sen va jag där till ca 15.10 o efter de fick han även komma o hämta mig xD
Jag hade faktiskt planerat att jag skulle ut o köra fröken monsterfux oxå.. Men pissvädret ville inte tillåta de så de vart en snabbsväng till Selbäck o sen bar de av till Simon (:

Just ja, jag har ju sett Mattiaz på tv oxå! Haha, kung gympa med mamma där xD (Y)

Men nu läre jag plugga lite religion så jag slipper kidnappa Annas son från dagis brevid.. Fatta drygt om jag ska mata han med glass varje dag :P



Puss´

1 November

Kom precis hem från stallet, klockan ringde 08.00 då upp efter fyra timmars sömn.
Igår vart de lite vin o en svnäg på wasa. Dock var jag i princip nykter. Vilket känns bra idag, däremot har jag en annan konsitg känsla i magen..

Nej, nu ska jag sova en timme. Sen kommer väl Vicky o hämtar mig runt halv 12, och inte tror då jag att hon får köra bil idag iaf..





GodNatt!

RSS 2.0