15 Augisti

Nu har de gått några dagar till och idag har vi varit här i exakt två veckor.. Vissa dagar känns de som vi nyss kommit hit och andra känns de som att vi varit här jämt!

Men.. De rullar på och de är som sagt bara två veckor kvar nu. Jag har tidigare skrivit att tempot i skolan har varit riktigt högt, och tro mig! De är de oxå! Men från och med imorn, Måndag, blir de ännu högre tempo. Vi fick testa på det i fredags då vi hade 25 sek på oss att göra byggda drinkar, 45 för mixade och 1,25 för skakade.
de va riktigt roligt, men de gäller att man verkligen kan alla drinkar och vet vilken flaska som står vart!

Igår var vi ut och storsade runt lite i olika affärer, fick mig en keps och ett par nya flippflopp. Sen käkade vi och var tillbaka på hotellet redan 21.00, då var vi totalt veck och somnade direkt!

Idag har de varit rätt lugnt.. Vi började med frukost på cafét nere på hörnet och efter det har de blivit massa plugg. Just nu har jag bara tagit en paus och laddar batterierna lite.. Tänkte jag skulle investera i ett par till shorts faktiskt, gillar dom andra jag köpte!!

Saknar mina skruttponnier sjukligt mkt just nu, och tro mig, de blir bara värre och värre!!

Hoppas allt är bra med er där hemma :)


Puss´

8 Augusit

Annu en dag har gatt och de rullar pa ratt okej..

Fick bilder av Therese pa min alskade prinsessa idag! Det ser riktigt bra ut och jag blir sa glad av att se henne :) Helgerna har pa Kos ar ratt langtrakiga, veckodagarna gar mkt fortare och da har man natt att gora hela tiden.. Nu ar de bara varmt, kladdigt och man svattas av att bara ha bikini pa sig, inte riktigt min grej maste jag ju sagt. Jag trivs aldrless utmarkt i Sverge och jag ska aldrig mer klaga pa att de ar varmt hemma!

Det later nog mest som att jag klagar for er som laser, men de gor jag verkligen inte.. Visst ar de roligt att vara har, jag lar mig nagot nytt, jag blir brun och traffar nytt folk. Man lar sig klara sig helt sjalv och man far i princip klara sig med bara engelskan, vilket ar valdigt nyttigt for mig. Men efter bara en vecka har jag lart mig att verkligen uppskatta det jag har hemma och jag visste redan nar jag bokade resan att jag skulle langta hem ganska direkt.. Jag ar san, aven om jag inte sitter pa sangen och bryter ihop for att jag langtar hem.. Men nu nar jag akte ivag sa borjade det helt plotsligt handa saker hemma, vilket det verkligen inte har gjort pa jatte lange! :) Men det ar dumt att klaga och nar jag kommer hem och ser tillbaka pa den manad jag tillbringat pa Kos sa kommer jag nog att vara glad att jag gjort det, for nog ar det en upplevelse utover det vanliga alltid! :)

Men som sagt, min lediga tid pa helgerna kommer jag tillbringa vid datorn.. Kop en kaffe sa far jag fri tillgang till laptop och internet hur lange jag vill.( en kaffe kostar typ 20 kronor) Klarar inte av att sitta pa hotellrummet, dar ar de sakert narmare 40 grander varmt namligen! Att sitta har och titta pa folk samtidgt som de flaktar lite nar alla bilar och mopeder aker forbi ar hjelf perfekt!

Ta hand om er dar hemma sa hors vi, troligtvis redan imorn ;)

Puss&Kram

7 Augusti

Nu ar jag tillbaka :) Dock inte i Mora, men pa bloggen iaf :P

Idag ar de som sagt lordag och vi har varit lediga hela dagen och for forsta gangen denna vecka sovit tills vi vaknade, detta resulterade i att va gick upp 10, fordrev tiden en stund innan vi for bort och kaka lunch vid 12 och for forsta gangen denna vecka sa fick vi pommes istallet for pasta i alla desslag :P Greker alskar pasta!!
Sen for vi ner pa stranden en vanda och battrade pa brannan lite :)

Just nu sitter vi har och vantar pa att tiden gar sa vi far aka bort och kaka middag, hoppas att vi slipper pastan nu oxa :P

Imorn ar de sondag och da ar det bara plugg som galler. Just nu ar det 30 drinkar vi ska kunna och dom ska verkligen sitta pa mandag! Tidigare i veckan har vi som sagt bara haft fran ena dagen till den andra pa oss att plugga drinkarna och de blir ratt tufft om man som mig inte har jattelatt for sig i "skolan". Darfor har de varit lite tufft, men nu har jag hela helgen pa mig att plugga och verkligen kunna alla drinkar tills pa mandag vilket kanns jatte bra!



Maste oxa saga att jag verkligen saknar mig skrutta! Har nastan borjat rakna ner dagarna tills vi flyger hem :P ( idag ar de 22 :P)

Ta hand om er sa ska jag halla er uppdaterade sa gott de gar har! Nu, kak!

Puss

5 Augusti

Oj, va tiden gar fort.. Nu sitter jag redan har, pa Kos och de har snart gatt en vecka.
Skolan ar jatte bra och hotellet ar helt okej :) Trots detta sa har nog alla ni som kanner mig redan forstatt att jag langtar hem till alla er och till mina prinsessor som formodligen inte saknar mitt ett dugg :P

Jag har iaf hunnit med 4 dagar i skolan och jag har lart mig massa kul. Free pouringen ar nog haftigast, for er som inte vet vad det ar sa kan jag enkelt saga att det ar nar man mater upp priten direkt i glaset effer shaken, istallet for att sta och mata i ett matglas som tar mkt langre tid. Flair ar oxa riktigt roligt, dock gor de frukansvart ont att tappa dessa flairflaskor pa sig. Har redan lyckats fa plamarken pa armarna och axlarna.. Den har vi ju sjalvklart baren oxa, visst ar det oxa roligt, men annu roligare kommer det att bli nar man har lart sig alla dessa drinkar som vi far i laxa hela tiden. Hittils tror jag vi har haft ca 25 stycken, och dom ka vi kunna skriva, rabbla under 10 sek och blanda utan att tanka! Vi far 6-8 nya drinkar varje dag som vi ska lara oss till dagen efter. Plus att vi redan har haft 2 teoriprov :P Haha, jag som alltid sagt att jag aldrig mer ska tillbaka till skolan efter studenten :P

Just nu ar Maya ute pa nan partybot, jag daremot har lyckats hitta mig en dator, shoppat lite mer till lillebror och ska val snart aterga till pluggandet. Tiden gar valdigt fort pa dagarna och de kanns skont! Efter att mamma ringde igar och talade om att jag fatt lagenhet sa fick jag annu mer hemlangtan:) Detta ar en 1:a pa tuvan och jag kommer troligtvis att borja mala om direkt nar jag kommer hem :)

Hoppas att allt ar bra med er dar hemma :) Nu nar jag hittat dator far ni jattegarna skriva pa Facebook istallet for sms, de bli sa fruktansvart dyrt att svara :P

Puss pa er! :)

RSS 2.0